Ξεγέννησε τη γυναίκα του μέσα στο ταξί καθ’ οδόν προς το μαιευτήριο! (βίντεο)

Ξεγέννησε τη γυναίκα του μέσα στο ταξί καθ’ οδόν προς το μαιευτήριο! (βίντεο)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1354 ΦΟΡΕΣ

Την πιο αναπάντεχη αλλά και ευχάριστη εμπειρία έζησε ο Νικόλας Κάτρης, πρατηριούχος καυσίμων από την Κάλυμνο, ξεγεννώντας τη σύζυγο του Στέλλα, μέσα στο ΤΑΧΙ που τους μετέφερε στο μαιευτήριο, φέρνοντας στον κόσμο το υγιέστατο και πανέμορφο κοριτσάκι τους την Ιωάννα.

Την εμπειρία του αυτή μεταφέρει στο φακό του kalymnos-news.gr o Νικόλας Κάτρης, λίγες ημέρες μετά από το περιπετειώδες αλλά ευτυχές γεγονός και την επιστροφή του στην Κάλυμνο.

Ο Νικόλας Κάτρης με τη σύζυγο του Στέλλα ,βρισκόντουσαν στην Αθήνα περίπου 3 εβδομάδες, αναμένοντας πότε θα έλθει η ώρα του τοκετού για το ευτυχές γεγονός.

Ένα πρωινό η Στέλλα αισθάνθηκε πόνους τοκετούς και με ΤΑΧΙ μαζί με το σύζυγο της Νικόλα ξεκίνησαν για το Μαιευτήριο χωρίς να προμηνύεται αυτό που συνέβη στη συνέχεια.

Καθ’ οδόν οι πόνοι έγιναν έντονοι «τα νερά έσπασαν» και η Στέλλα ζήτησε τη βοήθεια του συζύγου. Ο Νικόλας χωρίς κάποια άλλη επιλογή, αφού παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του οδηγού ΤΑΧΙ να κινηθεί ταχύτερα δεν ήταν δυνατό λόγω μποτιλιαρίσματος και χωρίς δεύτερη σκέψη, ανέλαβε τα καθήκοντα του γυναικολόγου.

Ο Νικόλας τα κατάφερε τέλεια και όταν πλέον τα ΤΑΧΙ έφτασε στο μαιευτήριο, γιατροί και νοσηλεύτριες που περίμεναν στην είσοδο με αγωνία την άφιξη, παρέλαβαν υγιέστατη την μητέρα αλλά και το νεογέννητο, εκφράζοντας την μεγάλη ικανοποίηση τους.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο ευτυχής πατέρας, ο ίδιος και ο Ταξιτζής έκαναν μία ημέρα για να συνέλθουν!! Και όπως συμπλήρωσε ο ταξιτζής εξέφρασε την επιθυμία του να έλθει στη Κάλυμνο και να βαφτίσει την τυχερή Ιωάννα.

Δείτε πως περίγραψε ο Νικόλας Κάτρης την εμπειρία του αυτή, αλλά και τη στιγμή που το ΤΑΧΙ έφτασε στο μαιευτήριο με τους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες να υποδέχονται και να παραλαμβάνουν την λεχώνα και το νεογέννητο, στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr.

Διαβάστε ακόμη

Λιμάνι εισόδου-εξόδου η Κάλυμνος έως και 31 Δεκεμβρίου 2024-Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Κάλυμνο

Στην Κωνσταντινούπολη το 1ο ΓΕΛ Καλύμνου

Τα αποτελέσματα των προκριματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ για το ευρωψηφοδέλτιο, στην Κάλυμνο

Μ. Kόνσολας: «6 προτάσεις αναβάθμισης της Σχολής Δυτών Καλύμνου»

Τον συνέλαβαν για μία κλοπή και διαπίστωσαν ότι διέπραξε άλλες δύο!

Ο δήμος Καλυμνίων θα χορηγήσει 150 αρνιά σε άπορες οικογένειες για το Πάσχα

Υποψήφια στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, η Κατερίνα Βουρεξάκη- Ταμπουρατζή