Με επιτυχία η παράσταση «Της αγάπης Παραμύθια»

Με επιτυχία η παράσταση «Της αγάπης Παραμύθια»

Με επιτυχία η παράσταση «Της αγάπης Παραμύθια»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 438 ΦΟΡΕΣ

Από την εφηβική ομάδα θεάτρου του κέντρου τέχνης «Ανέμη»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στο κινηματοθέατρο ΠΑΛΛΑΣ, η παράσταση «Της αγάπης Παραμύθια» της εφηβικής ομάδας θεάτρου του κέντρου τέχνης «ΑΝΕΜΗ» Μαρίας Μανιώτη.

Μία παράσταση φτιαγμένη με αγάπη για το καλό θέατρο, στην οποία τα παιδιά ξεδίπλωσαν την ψυχή και το ταλέντο τους, ταξιδεύοντας το κοινό στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών του τόπου μας και της ποίησης μεγάλων ποιητών μας.

Οι έφηβοι ηθοποιοί της παράστασης ήρθαν σε επαφή με μοναδικά κείμενα, τα οποία αγάπησαν και απέδωσαν με μοναδικό τρόπο. Σε ένα κατάμεστο θέατρο, το κοινό απόλαυσε μία παράσταση, η οποία δόθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό και στήριξε με τρόφιμα, τόσο τον ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ όσο και τον σύλλογο Μαμάδες στη Ρόδο για την ενίσχυση παιδιού που χρειάζεται χρήματα για λόγους υγείας.


ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν σε μία ομάδα εφήβων που τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που διαθέτει, προτιμά να ασχοληθεί δημιουργικά με το θέατρο ανεβάζοντας παραστάσεις τόσο υψηλού επιπέδου.


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Ματενια Παρθένη, Ευαγγελία Σπυροπούλου, Βάσω Χούλη, Ραφαέλα Χρήστου, Δέσποινα Πολύχρονη, Βάσω Πάππου, Μελέτης Φώτης, Δέσποινα Διμέλη, Ευαγγελία Τσέρκη, Μιχάλης Διακοσταματίου, Νίκος Καταχανάς, Γιάννης Βολονάκης, Χριστίνα Μας, Αργυρένια Ρούσσου, Μαρία Παναγιωτοπούλου, Μαρίτινα Γκουγκουσταμου.

Σκηνοθεσία, διασκευή: Μαρία Μανιώτη

Διαβάστε ακόμη

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion

"Η νοσταλγία του Θεού": Μεγάλη Τρίτη-2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ