Με επιτυχία η παράσταση «Της αγάπης Παραμύθια»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στο κινηματοθέατρο ΠΑΛΛΑΣ,  η παράσταση «Της αγάπης Παραμύθια» της εφηβικής ομάδας θεάτρου του κέντρου τέχνης «ΑΝΕΜΗ» Μαρίας Μανιώτη.

Μία παράσταση φτιαγμένη με αγάπη για το καλό θέατρο, στην οποία τα παιδιά ξεδίπλωσαν την ψυχή και το ταλέντο τους, ταξιδεύοντας το κοινό στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών του τόπου μας και της ποίησης μεγάλων ποιητών μας. 

Οι έφηβοι ηθοποιοί της παράστασης ήρθαν σε επαφή με μοναδικά κείμενα, τα οποία αγάπησαν και απέδωσαν με μοναδικό τρόπο. Σε ένα κατάμεστο θέατρο, το κοινό απόλαυσε μία παράσταση, η οποία δόθηκε  για φιλανθρωπικό σκοπό και στήριξε  με τρόφιμα, τόσο τον ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ όσο και τον σύλλογο Μαμάδες στη Ρόδο για την ενίσχυση παιδιού που χρειάζεται χρήματα για λόγους υγείας.
 


ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν σε μία ομάδα εφήβων που τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που διαθέτει, προτιμά να ασχοληθεί δημιουργικά με το θέατρο ανεβάζοντας παραστάσεις τόσο υψηλού επιπέδου.
 


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:   
Ματενια Παρθένη, Ευαγγελία Σπυροπούλου, Βάσω Χούλη, Ραφαέλα Χρήστου, Δέσποινα Πολύχρονη, Βάσω Πάππου, Μελέτης Φώτης, Δέσποινα Διμέλη, Ευαγγελία Τσέρκη, Μιχάλης Διακοσταματίου, Νίκος Καταχανάς, Γιάννης Βολονάκης, Χριστίνα Μας, Αργυρένια Ρούσσου, Μαρία Παναγιωτοπούλου, Μαρίτινα Γκουγκουσταμου.

Σκηνοθεσία, διασκευή: Μαρία Μανιώτη