Μ. Πατρός: «Οι Χαλκίτες σέβονται και τιμούν τους επισκέπτες τους»

Μ. Πατρός: «Οι Χαλκίτες σέβονται και  τιμούν τους επισκέπτες τους»

Μ. Πατρός: «Οι Χαλκίτες σέβονται και τιμούν τους επισκέπτες τους»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 912 ΦΟΡΕΣ

Επιστολή-απάντηση του δημάρχου

Επιστολή-απάντηση απέστειλε στη “Ροδιακή” ο δήμαρχος Χάλκης κ. Μιχάλης Πατρός σε σχετική διαμαρτυρία που διατύπωσε πρόσφατα, ο εκπρόσωπος του ΚΑΠΗ της Ρόδου κ. Μιχάλης Τσίκκης.

Στην επιστολή αναφέρει συγκεκριμένα:
«Κύριε Διευθυντά,
Με μεγάλη έκπληξη και λύπη διάβασα στην έγκριτη εφημερίδα σας, την επιστολή του κυρίου ΤΣΙΚΚΗ ΜΙΧΑΛΗ στη σελίδα ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ, τον οποίο διευκρινίζω από την αρχή, ότι δεν γνωρίζω προσωπικά.
Για την αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας έχω να αναφέρω τα εξής.

Για το συγκεκριμένο ταξίδι του Παναγία Σκιαδενή για τη Χάλκη ενημερώθηκα από την εταιρεία DODEKANISOS SEAWAYS μια εβδομάδα πριν την πραγματοποίηση του ταξιδιού. Επίσης από την κυρία Καραγιάννη Χριστίνα ενημερώθηκα τηλεφωνικά για την πραγματοποίηση του ταξιδιού μετά τον απόπλου του πλοίο από το λιμάνι της Ρόδου.

Βρισκόμουν στο λιμάνι της Χάλκης μια (1) ώρα πριν από τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Χάλκης και έφυγα μετά τον απόπλου αυτού.

Είδα και χαιρέτησα πάρα πολύ κόσμο, διευκόλυνα ανθρώπους που ήθελαν να πάνε να προσκυνήσουν στο μοναστήρι του ΑΪ ΓΙΑΝΝΗ, πήγα σε εστιατόρια που καθόταν κόσμος και γνωστοί μου και μίλησα μαζί τους. Υπήρχε η δυνατότητα αν πραγματικά ήθελε να με συναντήσει ο κύριος ΤΣΙΚΚΗΣ να ρωτούσε ένα ντόπιο και να του έδειχναν ποιος είμαι ή πού είμαι.

Επίσης ο κύριος Τσίκκης ως εκπρόσωπος της ομάδας έργου του ΚΑΠΗ στη Ρόδο όπως δηλώνει, θα μπορούσε να είχε μπει στη διαδικασία να έρθουμε σε τηλεφωνική επικοινωνία πριν την πραγματοποίηση της εκδρομής, εύκολα μπορούσε να βρει τα τηλέφωνα του Δήμου Χάλκης ή του γραφείου μου αν πραγματικά το επιθυμούσε. Γιατί άραγε δεν το έπραξε τόσο καιρό;

Με όσους συναντήθηκα και ως Δήμαρχος αλλά και ο Μιχάλης (ήταν αρκετές δεκάδες) τους ευχαρίστησα που επέλεξαν το νησί της Χάλκης για αυτό το μονοήμερο ταξίδι τους. Οι Χαλκήτες και οι Χαλκίτισσες ξέρουν και σέβονται τους επισκέπτες του νησιού και πόσο μάλλον τα άτομα της τρίτης ηλικίας.

Είναι άδικο λοιπόν να κατηγορούμαι εγώ αλλά και άλλοι (Δημοτικοί Σύμβουλοι) και δεν μπορώ να καταλάβω τη σκοπιμότητα αυτής της επιστολής.

Επαναλαμβάνω όπως αναφέρω και στην αρχή της επιστολής μου, τον κύριο Τσίκκη δεν τον γνωρίζω προσωπικά και ούτε ενημερώθηκα από κανέναν ότι ο εκπρόσωπος της ομάδας έργου του ΚΑΠΗ της Ρόδου ψάχνει να με βρεί. Επειδή η Χάλκη δεν είναι τόσο μεγάλη σε μέγεθος όπως η Ρόδος, αν πραγματικά το ήθελε θα με είχε συναντήσει.

Πιστεύω ότι ο κόσμος που επισπεύτηκε το νησί μας τη συγκεκριμένη μέρα, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους προς το πρόσωπό μου, έφυγαν ευχαριστημένοι με άριστες εντυπώσεις. Θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω δημόσια τη ναυτιλιακή εταιρεία DODEKANISOS SEAWAYS και προσωπικά τον κύριο Σπανό Γεώργιο για το ταξίδι αυτό προς τη Χάλκη, που δείχνει έμπρακτα την αγάπη προς τα μικρά νησιά, αυτό άλλωστε το ζούμε και τον χειμώνα με τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Αν στενοχώρησα τον κύριο ΤΣΙΚΚΗ του ζητώ συγγνώμη, τον καλώ οποιαδήποτε στιγμή το θελήσει, να μιλήσουμε είτε τηλεφωνικά είτε από κοντά, αλλά πρέπει να αναγνωρίσει ότι δεν ήταν δική μου ευθύνη το ότι δεν βρεθήκαμε στη Χάλκη.

Με εκτίμηση,
Ο Δήμαρχος ΧΑΛΚΗΣ
Μιχαήλ Αντ. ΠΑΤΡΟΣ»

Διαβάστε ακόμη

Κεντρικός ομιλητής σε Συνέδριο του Τορίνο ο δήμαρχος Χάλκης Φραγκάκης Ευάγγελος

Με καλούς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του Αρχαιολογικού Μουσείου Χάλκης

Η Λέσχη Lions Χάλκης συνεχίζει την πλούσια δράση της!

Ολοκληρώνεται η κατασκευή του νέου ΚΕΠ Χάλκης

Σημαντικό έργο για την εξοικονόμηση και διασφάλιση ποιότητας νερού πραγματοποιείται στη Χάλκη

City Οn Halki Pass-Η Χάλκη πρωτοπορεί και στην τεχνολογία

Ομιλητής στο Πανεπιστήμιο της Σιένα ο Δήμαρχος Χάλκης, Φραγκάκης Ευάγγελος

Άγγελος Φραγκάκης: Η Χάλκη πρωτοπορεί και στην τεχνολογία -Τι αφορά το City On Halki Pass