Αναχωρεί αύριο η αποστολή του «Ροδίων Άθλησις»

Αναχωρεί αύριο η αποστολή του  «Ροδίων Άθλησις»

Αναχωρεί αύριο η αποστολή του «Ροδίων Άθλησις»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 98 ΦΟΡΕΣ

Πάει ακτοπλοϊκώς στην Αθήνα για δύο φιλικά μέσα στο Σαββατοκύριακο με ΑΕΚ και Απόλλωνα Αθηνών

Σε εβδομάδα φιλικών προετοιμασίας μπήκε η ομάδα του «Ροδίων Αθλησις», με τον Σπύρο Γκολίτση και τους παίκτες του να προπονούνται καθημερινά.

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα βρεθεί στην Αθήνα, προκειμένου να δώσει δύο δυνατά φιλικά παιχνίδια, πριν από το ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος της Α2.

Συγκεκριμένα το Σάββατο θα παίξει στο κλειστό Αγίων Αναργύρων, με αντίπαλο την Α.Ε.Κ. στις 17.30, ενώ την επόμενη μέρα, θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο κλειστό γυμναστήριο της Ριζούπολης στις 14.00, προκειμένου η Ροδίτικη αποστολή να προλάβει το πλοίο της επιστροφής. Υπενθυμίζεται πως με τον ίδιο τρόπο, θα αναχωρήσει αύριο το απόγευμα από το νησί μας.

Στην αποστολή θα μετέχουν οι Νίκος Μακρής, Μιχάλης Σαρικεΐσογλου, Χρήστος Μοσχούς, Βασίλης Προδρομίδης, Χάρης Σακόγλου, Νίκος Αρβανίτης, Πασχάλης Ποτολίδης, Ηλίας Θεοδόσης, Τάσος Παππάς, Μάνος Κοκκολάκης, Ναπολέων Οικονόμου και Αργύρης Μαυροβουνιώτης.

Στόχος του «Ροδίων» είναι να ξεκινήσει νικηφόρα το φετινό πρωτάθλημα. Όπως ορίζει το πρόγραμμα θα πάει στις 3 Νοεμβρίου στην Πάτρα να αντιμετωπίσει την Ολυμπιάδα και θα επιστρέψει στη Ρόδο τη 2η αγωνιστική με αντίπαλο τον Πανερυθραϊκό.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή