Βασικός στόχος η επιστροφή στις νίκες για τον Διαγόρα

Με προπόνηση σε εντατικούς ρυθμούς, ξεκίνησε χθες η προετοιμασία του Διαγόρα για το ματς της Κυριακής στα Βραχνέικα, με τον τοπικό συνώνυμό του, Διαγόρα.
 
Το παιχνίδι της Κυριακής, ο «γηραιός» θα το δώσει στις 14.30 τελικά, καθώς είχε καταθέσει αίτημα προκειμένου να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά και να προλάβει να είναι πίσω στην Αθήνα, στην πτήση της επιστροφής.

Ο Νίκος Παντέλης σε αυτό το ματς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Στάθη Προβατίδη, ο οποίος ως γνωστό αποβλήθηκε στο ματς με τον Ιάλυσο στο Δημ. Στάδιο.

Επίσης θα λείψει από το ματς της Κυριακής και ο Πέτρου Λουτσέα για μια ακόμα φορά, εξαιτίας του γνωστού τραυματισμού του.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του κόουτς των «κυανέρυθρων» γι’ αυτό το ματς, στο οποίο φυσικά θα επιδιωχθεί, η νίκη και η επιστροφή στις επιτυχίες.

Το κλίμα στο «στρατόπεδο» του Διαγόρα  είναι πολύ καλό, καθώς διαθέτει έμπειρους ποδοσφαιριστές  με πολλές φυσικά δυνάμεις, έτοιμους να ξεπερνούν τις ήττες αυτού του είδους σαν αυτή της Κυριακής. Έχουν πεισμώσει πολύ κι είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα, για να επιστρέψουν στις επιτυχίες.