Φουλ ρυθμοί και χαμόγελα για δύο στη Ρόδο

Οι παραινέσεις του Σάκη Δέδε δείχνουν να έπιασαν τόπο, η νίκη στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα Καλυθιών διεγράφη από τον «σκληρό δίσκο» και τη θέση της πήρε το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου, με αντίπαλο τον Ηρακλή Μαριτσών. 

Το ματς χαρακτηρίζεται από την τεχνική ηγεσία των «ελαφιών» ως κομβικό για τη συνέχειά τους στο πρωτάθλημα, απέναντι σε μία ομάδα η οποία χαρακτηρίζεται ως καλή, έμπειρη και “επικίνδυνη”. 

Οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν ασταμάτητα από την περασμένη Δευτέρα και θα συνεχίσουν μέχρι αύριο, ενώ στη σημερινή προπόνηση αναμένεται να λάβουν μέρος οι Μιχάλης Μόσχος και Στέλιος Χατζηπέτρος, ο οποίοι χρειάστηκαν λίγες μέρες ξεκούρασης μετά τον τραυματισμό τους στο παιχνίδι των Καλυθιών.

Ο Σάκης Δέδες εκτιμά πως οι δύο τους θα είναι επαρκώς έτοιμοι για να τους συμπεριλάβει στις επιλογές του, την ίδια στιγμή που μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένος για την πλήρη επάνοδο των Ηλία Τριχάκη και Αντώνη Λαζάρου.

Ο πρώτος πήρε χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τον Απόλλωνα, ήταν εξαιρετικός στον ρόλο του αμυντικού μέσου και λογικά θα ξεκινήσει το Σάββατο στην αρχική ενδεκάδα, δεδομένου πως μετά την αποθεραπεία του δείχνει να έχει ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις του, ενώ ο δεύτερος εξασφάλισε την απαραίτητη άδεια από τη μονάδα, στην οποία υπηρετεί τη στρατιωτική θητεία του και δίνει το “παρών” στις προπονήσεις. 

Εκτός δράσης παραμένει μόνο ο Αντώνης Ρίκκα, ο οποίος συνεχίζει τις θεραπείες.