Καλή πρόβα το κύπελλο για τον Δαμάγητο

Καλή πρόβα το κύπελλο για τον Δαμάγητο

Καλή πρόβα το κύπελλο για τον Δαμάγητο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 120 ΦΟΡΕΣ

Η πρόκριση με τον Ευαγόρα ήρθε δέκα λεπτά πριν τη λήξη και δίνει την ευκαιρία για βελτίωση ενόψει της εντός έδρας πρεμιέρας πρωταθλήματος με την Κύπρο

Την πεποίθησή του ότι η ομάδα θα φανεί σαφώς βελτιωμένη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος σε σχέση με το ξεκίνημα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων στο Κύπελλο, εξέφρασε στην «ΑΡ» ο προπονητής του Δαμάγητου, Νώντας Αξιώτης.

Η πρόκριση με 4-3 εντός έδρας την περασμένη Κυριακή απέναντι στον Ευαγόρα άφησε μια γλυκόπικρη …γεύση αφού ναι μεν αποτέλεσε ένα νικηφόρο ξεκίνημα, αλλά ήταν σίγουρα μια αναμέτρηση-παγίδα, με το νικητήριο γκολ να επιτυγχάνεται δέκα λεπτά πριν τη λήξη.

Στις προπονήσεις ενόψει του κυριακάτικου (16.00) αγώνα με την Κύπρο στον Θεολόγο συμμετέχουν είκοσι δύο ποδοσφαιριστές και ο Νώντας Αξιώτης έχει τον… ευχάριστο πονοκέφαλο για το ποιοι θα μείνουν τελικώς εκτός πλάνων.

Φέτος οι Θολοενοί είναι αρκετά ενισχυμένοι και η δυναμική τους, σίγουρα φανερώνει πως έχουν υψηλούς στόχους ώστε να βρεθούν στα σαλόνια του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή