Πήρε και Καφαντάρη  το «Ροδίων Άθλησις»

Έναν ακόμα κεντρικό απέκτησε το «Ροδίων Αθλησις» και τον ενέταξε στο ρόστερ του, αλλά επειδή ήρθε πρόσφατα στο νησί μας, ο Σπύρος Γκολίτσης δεν τον συμπεριέλαβε στη σημερινή αποστολή για την Αθήνα.

Πρόκειται για τον νεαρό Βασίλη Καφαντάρη, ο οποίος αγωνιζόταν πέρυσι με την ομάδα του Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου και ήρθε φέτος στο νησί μας για σπουδές και εντάχθηκε και επίσημα στο ρόστερ της Ροδίτικης ομάδας.

Ο νεαρός αθλητής έχει μπει ήδη στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας κι αναμένεται –όπως όλοι- να βοηθήσει πολύ το «Ροδίων» στην πορεία του.

Φεύγει σήμερα η αποστολή
Στο μεταξύ αναχωρεί σήμερα το απόγευμα ακτοπλοϊκώς για τον Πειραιά η αποστολή του «Ροδίων» που θα δώσει δυο φιλικά παιχνίδια με δυνατούς αντιπάλους, προετοιμαζόμενη για το πρωτάθλημα της Α2 που ξεκινάει στις αρχές του Νοέμβρη.

Πιο συγκεκριμένα:  

Αύριο Σάββατο η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση θα παίξει στο κλειστό  Αγίων  Αναργύρων,  με αντίπαλο την Α.Ε.Κ. στις 17.30, ενώ μεθαύριο Κυριακή, θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο κλειστό γυμναστήριο της Ριζούπολης στις 14.00, προκειμένου η Ροδίτικη αποστολή να προλάβει το πλοίο της επιστροφής.

Στην αποστολή  μετέχουν οι Νίκος Μακρής, Μιχάλης Σαρικεϊσογλου, Χρήστος Μοσχούς, Βασίλης Προδρομίδης, Χάρης Σακόγλου,Νίκος Αρβανίτης, Πασχάλης Ποτολίδης, Ηλίας Θεοδόσης, Τάσος Παππάς, Μάνος Κοκκολάκης, Ναπολέων Οικονόμου και Αργύρης Μαυροβουνιώτης.