Την Κυριακή  το 2ο Sakellaris Bikes - MTB Race στη Ρόδο

Με το 2ο SAKELLARIS BIKES- ΜΤΒ RACE την ερχόμενη Κυριακή θα κλείσει το 2018 για την ποδηλασία σε τοπικό επίπεδο.

Στον αγώνα αυτόν της ορεινής ποδηλασίας από το Ροδήλιο στον Άγιο Σουλά, έχουν δηλώσει συμμετοχή 56 αθλητές και αθλήτριες, ενώ μετά το τέλος του και αναλόγως των αποτελεσμάτων, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τη βαθμολογία των συλλόγων από τη Ρόδο αλλά και τη θέση τους στην πανελλήνια κατάταξη.

Στην κατηγορία Ανδρών-Εφήβων, όπως ανακοινώθηκε από τον διοργανωτή, δεν υπήρξαν οι απαιτούμενες ελάχιστες δέκα συμμετοχές κι έτσι δεν θα γίνουν αγωνίσματα σ’ αυτήν.

Η Γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 9 πμ. για την παράδοση των δελτίων και την παραλαβή των αριθμών του αγώνα και το Τεχνικό Συνέδριο θα γίνει στο σημείο της εκκίνησης στις 9:30 πμ. (συμμετέχουν διοργανωτές, αγωνοδίκες, εκπρόσωποι ομάδων).

Στον αγώνα θα ισχύσουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για την Ορεινή Ποδηλασία, ενώ για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξή του, αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησής της.

Αλυτάρχης του αγώνα θα είναι ο Σταμάτης Παπανικόλας  και οι βραβεύσεις στις κατηγορίες για τις οποίες θα διεξαχθούν αγωνίσματα θα έχουν να κάνουν με χρυσό, ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο μαζί με δίπλωμα. Στον 4ο, 5ο και 6ο της κατάταξης θα δοθεί μόνο δίπλωμα.

Το πρόγραμμα:
Μίνι Μικρά Έναρξη 10:00, διάρκεια αγώνα 15'
Μίνι Μεγάλα Έναρξη 10:20, διάρκεια αγώνα 15'

Παμπαίδες: Έναρξη 10:45, διάρκεια αγώνα 30'
Παίδες: Έναρξη 11:30, διάρκεια αγώνα 45'.