Παρόντες και οι προπονητές στην ημερίδα της ΕΠΣΔ

Μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου θα παρακολουθήσουν την ημερίδα της ΕΠΣΔ σήμερα το βράδυ στο «Ροδίων Παιδεία» για την οργάνωση και τη λειτουργία των αθλητικών σωματείων με εισηγητές τον Δημήτριο Γαργαλιάνο και τον Θεοδόση Στεφανάκη.

Με ανακοίνωσή του άλλωστε χθες, ο σύνδεσμος ενημέρωσε τα μέλη του γι’ αυτό, αφού η συγκεκριμένη εκδήλωση δεν αφορά μόνο τους παράγοντές, αλλά και τους προπονητές:

«H E.E. επιτροπή καλεί όλα τα μέλη του συνδέσμου να δώσουν το παρών στην ημερίδα-εκδήλωση που διοργανώνει η ΕΠΣΔ σε συνεργασία με το Αθλητικό Κέντρο ‘’Ροδιων Άθλησις’’, με θέμα ‘’Οργάνωση και λειτουργία αθλητικών ερασιτεχνικών σωματείων(φορολογικό-Λογιστικό πλαίσιο και λοιπές υποχρεώσεις)’’, κάτι που ενδιαφέρει όχι μόνο τα σωματεία αλλά και τους προπονητές.

Στην ημερίδα εισηγητές θα είναι ο κ. Γαργαλιάνος Δημήτριος, PhD καθηγητής ΤΕΦΑΑ  Δ.Π.Θ και ο Στεφανάκης Θεοδόσης, εφοριακός, MSc στην Δημόσια Διοίκηση, Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19.00-21.00 στην αίθουσα «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ»  εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».