Κλεάνθης: Νέο σοκ με Ευγενικό, σε απόγνωση ο Σταύρου

Μία για τα δεδομένα της ομάδας δυσάρεστα πρωτόγνωρη κατάσταση έχουν να διαχειριστούν οι άνθρωποι του Κλεάνθη, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με μία άνευ προηγουμένου κακοδαιμονία.

 Ο καλοκαιρινός σχεδιασμός ήταν «μετρημένος», έμεινε μακριά από τη λογική του πρωταθλητισμού και αποτύπωνε την πρόθεση των Παραδεισιωτών να δομήσουν μία ομάδα, η οποία θα διαγράψει μία αξιοπρεπή πορεία στις διοργανώσεις της φετινής σεζόν και ταυτόχρονα θα προετοιμάσει το μέλλον της.

 Τότε, οι παράγοντες της διοίκησης και ο Ανδρέας Σταύρου δεν μπορούσαν να φανταστούν πως το μικρό ρόστερ θα αποψιλωνόταν από ατυχίες από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

 Ο σοβαρός τραυματισμός του Κώστα Θάνου στο γόνατο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας άφησε την ομάδα μ’ έναν καθαρόαιμο επιθετικό κι από χθες ο σύλλογος ξέμεινε εντελώς, καθώς ο Μανώλης Ευγενικός εγκατέλειψε την προχθεσινή προπόνηση με θλάση, τη δεύτερη μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων.

 Ο Νίκος Κρομμύδας παραμένει στα «πιτς» με πρόβλημα στη μέση, ο Σάββας Μπαούρης δεν προπονήθηκε λόγω πόνων στον λαγονοψοΐτη και δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλυθιών, ενώ ο Τάσος Ατσίδης αναχώρησε για το εξωτερικό και οι Παραδεισιώτες δεν γνωρίζουν αν και πότε θα επιστρέψει.

 Η διοίκηση και ο προπονητής είναι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένοι να «ξεψαχνίσουν» τη μεταγραφική αγορά, μήπως και καταφέρουν, μέσα στις λίγες μέρες που απομένουν μέχρι την εκπνοή της σχετικής περιόδου, να ενισχύσουν το ρόστερ, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, «ματιές» ρίχνουν και σε άλλες περιοχές της χώρας.