«Εμείς τον δήμαρχο Χάλκης δεν τον είδαμε», απαντά ο εκπρόσωπος των ΚΑΠΗ Ρόδου

«Εμείς τον δήμαρχο Χάλκης δεν τον είδαμε», απαντά ο εκπρόσωπος των ΚΑΠΗ Ρόδου

«Εμείς τον δήμαρχο Χάλκης δεν τον είδαμε», απαντά ο εκπρόσωπος των ΚΑΠΗ Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 475 ΦΟΡΕΣ

Απάντηση στον δήμαρχο της Χάλκης κο Μιχάλη Πατρό απέστειλε χθες ο εκπρόσωπος του 1ου ΚΑΠΗ Ρόδου κος Μιχάλης Τσίκκης, με αφορμή τη διαφωνία που υπήρξε αναφορικά με το αν έγινε υποδοχή ή όχι των εκδρομέων στην επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές μέρες.

Στην επιστολή – απάντηση αναφέρεται συγκεκριμένα:

«Κύριε Δήμαρχε της Χάλκης, κύριε Πατρέ.
Δεν με γνωρίζετε άλλα ούτε και σας γνωρίζω προσωπικά. Σας προειδοποίησα πως αν δικαιολογηθείτε θα σας διαψεύσω, όχι μόνο εγώ, αλλά και οι εκατοντάδες ηλικιωμένοι που βρεθήκαμε στο νησί σας στις 11-10-2018.

Μαζί μας κύριε Πατρέ είχε έρθει και η χορευτική ομάδα του ΚΑΠΗ για να παρουσιάσει ένα χορευτικό πρόγραμμα που είχε ετοιμάσει ο Δάσκαλός μας του χορού ο κύριος Ιάκωβος Φτακλας.

Επί μισή ώρα ψάχναμε προϊστάμενος του ΚΑΠΗ, ο κύριος Φτακλας κι εγώ για να βρούμε κάποιον άνθρωπο του Δήμου σας για να μας υποδείξει ένα χώρο να παρουσιάσουμε το πρόγραμμά μας. Όχι μόνο εσείς κύριε Δήμαρχε κύριε Πατρέ, δεν ήσασταν εκεί, αλλα ούτε και κάποιος άνθρωπος από τον Δήμο σας!

Τελικά με πρωτοβουλία, του κυρίου Φτακλα, βρέθηκε ένας χώρος στο Λιμάνι.

Επί δύο ώρες χόρευαν τα μέλη του ΚΑΠΗ μαζί με κατοίκους της Χάλκης αλλά και τουρίστες, αλλά εσείς και πάλι δεν φανήκατε πουθενά. Κύριε Δήμαρχε, ούτε σας ξέρω ούτε με ξέρετε..... Εγώ σαν αντιπρόσωπος της ομάδας έργου του ΚΑΠΗ εξέφρασα τα παράπονα των μελών μας για την αδιαφορία που δείξατε.

Μακριά από μένα ο υπαινιγμός ότι εκφράζοντας το παράπονό μας αποσκοπώ σε κάτι. Κύριε Δήμαρχε, κύριε Πατρέ, αυτά που μου απαντήσατε είναι Προφάσεις εν αμαρτίαις!»

Διαβάστε ακόμη

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Ημερίδα αφιερωμένη στον Νικ. Κόνσολα

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη