Ο Διαγόρας θα πάει στα Βραχνέικα αποφασισμένος

Δεν θα είναι εύκολο όπως όλα δείχνουν το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής για την ομάδα του Διαγόρα.

Εκτός του ότι, δεν θα έχει «γεμάτη» αποστολή λόγω τιμωριών αλλά και τραυματισμού, θα έχει να αντιμετωπίσει κακές γηπεδικές συνθήκες.

Όπως έγινε γνωστό, ο συνώνυμος Διαγόρας των Βραχνέικων, αγωνίζεται σε γήπεδο με συνθετικό τάπητα, το οποίο παράλληλα είναι μικρών διαστάσεων.

Αυτό δεν ευνοεί ομάδες τεχνικές όπως ο Διαγόρας, που προετοιμάζεται πλέον και γι’ αυτές τις συνθήκες, που θα αντιμετωπίσει. Οι «κυανέρυθροι» αντιμετωπίζουν σοβαρά το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες.

Ο Νίκος Παντέλης γύμνασε χθες τους παίκτες του στις 14.30, που είναι η ώρα του Κυριακάτικου αγώνα, κάτι που ζήτησε από την ΕΠΟ  για να μπορέσει να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά.

Ο κόουτς του γηραιού δεν αντιμετωπίζει προβλήματα άλλα πέραν της τιμωρίας του Στάθη Προβατίδη και του τραυματισμού του Πέτρου Λουτσέα.

Πέμπτη μεσημέρι με τη Νίκη
Στο μεταξύ η ΕΠΟ έκανε δεκτό αίτημα της Νίκης Τραγανού, που έρχεται την 5η αγωνιστική στο νησί μας να αντιμετωπίσει τον Διαγόρα.

Προκειμένου να εξυπηρετηθεί  συγκοινωνιακά, ο αγώνας της αγωνιστικής αντί για το Σάββατο που θα γίνουν όλοι οι αγώνες της, το ματς του Διαγόρα με την Νίκη Τραγανού θα γίνει την Πέμπτη στις 13.00.