Bραβείο ζωντάνιας λόγου και πλούσιου λεξιλογίου στα παιδιά του 22ου Νηπιαγωγείου Ρόδου

Bραβείο ζωντάνιας λόγου  και πλούσιου λεξιλογίου στα παιδιά του 22ου Νηπιαγωγείου Ρόδου

Bραβείο ζωντάνιας λόγου και πλούσιου λεξιλογίου στα παιδιά του 22ου Νηπιαγωγείου Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 873 ΦΟΡΕΣ

Το πρώτο Βραβείο Ζωντάνιας Λόγου και Πλούσιου Λεξιλογίου από την Ελληνική εταιρεία Προστασίας της Φύσης απέσπασαν τα παιδιά του 22ου Νηπιαγωγείου πόλεως Ρόδου στην Ακαδημία!

Ειδικότερα, η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής, στο πλαίσιο του Εθνικού Θεματικού Δικτύου ΠΕ «Φύση χωρίς Σκουπίδια», συνδιοργάνωσαν Εκδήλωση Βράβευσης των περιβαλλοντικών ιστοριών που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό συγγραφής περιβαλλοντικής Ιστορίας.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Δικτύου τη σχολική χρονιά 2017-2018. Στον ίδιο χώρο, την ίδια μέρα με την εκδήλωση βράβευσης, έγινε και η Έκθεση μεταλλικών αντικειμένων που δημιούργησαν τα παιδιά στο πλαίσιο του Διαγωνισμού.

Συγκεκριμένα, η Εκδήλωση Βράβευσης έγινε στην αίθουσα συναυλιών «Άρης Γαρουφαλής» του Ωδείου Αθηνών το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 και εκεί παραβρέθηκε τριμελής αντιπροσωπεία από τους μαθητές / μαθήτριες του 22ου Νηπιαγωγείου πόλεως Ρόδου αποτελούμενη από τους: Νεόφυτο Πεταυράκη, Αλίκη Χατζηδημητρίου και Θοδωρή Σπανό, οι οποίοι συνοδευόμενοι από την εκπαιδευτικό του σχολείου κα. Σεβαστή Μαντικού, πήραν το βραβείο τους!

Τα παιδιά του σχολείου πέτυχαν τη διάκριση αυτή με την ιστορία ανακύκλωσης που δημιούργησαν με τίτλο: «Ο Ανακυκλωτής δράκος και ο ιππότης Δον Μεταλλικόν»!

Επίσης τα παιδιά κατασκεύασαν τον Δον Μεταλλικόν ένας ιππότης της Ρόδου, ο οποίος και συμμετείχε στην έκθεση μεταλλικών αντικειμένων.

Οι μικροί συγγραφείς που έφτιαξαν την ιστορία της ανακύκλωσης που πήρε το πρώτο βραβείο είναι: Α.Ε., Α.Ε., Β.Γ.,Β.Μ., Β.Μ. , Δ.Μ., Κ.Α.,Κ..Σ, Κ.Α., Κ.Μ., Π.Δ., Σ.Χ., Π.Ν., Σ.Θ.,ΤΛ., ΤΣ, ΤΣ,ΦΙ, ΧΑ με τη σημαντική συμβολή των εκπαιδευτικών τους κ.κ. Σ. Μαντικού και Π. Μπαρτσώτα.

Διαβάστε ακόμη

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Αξιοποίηση του λογισμικού του EyeHarp στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου

Υλοποίηση επιμορφωτικού προγράμματος Erasmus+ στη Σεβίλλη από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου

Μεταφραστικό Εργαστήρι στο Πανορμίτειο Γυμνάσιο και Λυκειακές Τάξεις Σύμης από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Αναβάλλεται το αυριανό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής

Συμμετοχή εκπαιδευτικών του 12ου Δημοτικού Σχολείου σε πρόγραμμα στην Τενερίφη

«Από την Εφηβεία στην Ενηλικίωση: Χτίζοντας γέφυρες» - Ανοικτή εκδήλωση στο 1ο ΓΕΛ Ρόδου

Πρωτιά για το 2ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ρόδου

Μαθητές από τη Σεβίλλη της Ισπανίας στο Καζούλλειο - 2ο ΓΕ.Λ. Ρόδου