Ημέρα προετοιμασίας σήμερα για το Ocean Lava

Μπορεί αύριο το πρωί να δίνεται η εκκίνηση από την παραλία Φαληρακιού για τους αγώνες τριάθλου του Ocean Lava, όμως σήμερα οι συμμετέχοντες στο Iron Man και τη μικρότερη απόσταση θα έχουν την ευκαιρία για μια πρώτη γνωριμία με τις διαδρομές που θα διανύσουν σε κολύμβηση, ποδηλασία και τρέξιμο.

Οι διοργανωτές έχουν σχεδιάσει ένα ειδικό πρόγραμμα για όλους τους συμμετέχοντες με χρήσιμες οδηγίες για την προετοιμασία τους πριν τον αγώνα ώστε να κυλήσουν όλα όπως πρέπει αύριο κατά τη διάρκειά του. 

 

Το πρόγραμμα και οι οδηγίες από τους διοργανωτές

 

«113 & 226 Ocean Lava Rhodes – Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

10:00 έως 14:00 CHECK IN – HOTEL PEGASOS

Check in στο ξενοδοχείο Pegasos κοντά στην reception, 1ος όροφος

10:00- 14:00. Φέρτε μαζί σας την ταυτότητα σας (id card), την άδεια ομοσπονδίας (federation licence) ή ιατρικό πιστοποιητικό (medical note) ότι είστε υγιής και μπορείτε να λάβετε μέρος σε τριαθλητικούς αγώνες. Εάν δεν έχετε αποστείλει με email την απόδειξη πληρωμής, φέρτε την μαζί σας. Θα παραλάβετε το BIB νούμερο , θα υπογράψετε την φόρμα αποποίησης ευθύνης και θα παραλάβετε την τσάντα ζώνης αλλαγής (TRANSITION BAG).

12:30 Προπόνηση κολύμβησης

Γνωριμία με την διαδρομή κολύμβησης.

13:00 Προπόνηση ποδηλάτου

Γνωριμία της διαδρομής ποδηλάτου του αγώνα.

13:40 Προπόνηση τρεξίματος

Γνωριμία της διαδρομής τρεξίματος του αγώνα.

14:00 έως 17:45 Check – In Ποδηλάτου

Φέρνετε το ποδήλατο σας μόνο με το BIB αυτοκόλλητο σε αυτό, το BIB νούμερο του αγώνα στην τριαθλητική ζώνη (στην μπροστά θέση) και το κράνος σας με το BIB αυτοκόλλητο σε αυτό. Τραβάτε μία φωτογραφία με το ποδήλατο σας στην είσοδο της Ζώνης Αλλαγής και φεύγετε από την Ζώνη Αλλαγής για το βράδυ.

Όταν αφήσετε το ποδήλατο σας στην Ζώνη Αλλαγής (τίποτα άλλο σε αυτό και κοντά σε αυτό) θα παραλάβετε το TIME CHIP. Φορέστε το στο αριστερό πόδι – μην το χάσετε (κοιμηθείτε με αυτό). Χωρίς TIME CHIP, δεν θα υπάρξει χρονομέτρηση για σας, και ποδήλατο στο check out μετά το τερματισμό!

Εάν το χάσετε πριν ή κατά τη διάρκεια του αγώνα, απευθυνθείτε στους χρονομέτρες