Συνέχεια στις  επιτυχίες θέλει ο Ιάλυσος

Ο Ιάλυσος έχει αφήσει πίσω τη νίκη με 3-2 σε ένα ομολογουμένως ντέρμπι έτσι όπως εξελίχθηκε κόντρα στον Παλληνιακό, που έδειξε πώς είναι καλή ομάδα και θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον 6ο Ομιλο.

Ωστόσο στον Ιάλυσο βλέπουν ένα –ένα τα παιχνίδια. Αύριο στις 16.00 υποδέχονται τη Νίκη Τραγανού που είναι ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι «ερυθροκίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν κι αυτό το παιχνίδι το ίδιο σοβαρά όπως και το προηγούμενο, με σκοπό να φτάσουν σε μια ακόμα   νίκη, που θα του εξασφαλίσει για μία ακόμα αγωνιστική το απόλυτο στον βαθμολογικό πίνακα.

Δοκιμάζει ο Δελαπόρτας

Στο μεταξύ ένα σφίξιμο στον δικέφαλο από το ματς με τον Παλληνιακό, ανάγκασε χθες τον Γιώργο Δελαπόρτα, να προπονηθεί χαλαρά. Αν αισθανθεί το ίδιο… βάρος και σήμερα, τότε είναι πολύ πιθανόν να προφυλαχθεί στο αυριανό παιχνίδι, προκειμένου να είναι έτοιμος να επανέλθει, στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Θύελλα στη Ραφήνα, το επόμενο Σάββατο 27 Οκτωβρίου.

Ο Θανάσης Τερζής ωστόσο μετράει απουσίες, αλλά έχει τις λύσεις στα προβλήματα που αφήνουν η αποχώρηση του Γιαν Κορέτα που μεταγράφηκε στον ΟΦ Ιεράπετρας και η τιμωρία για μία ακόμα αγωνιστική του Γιάννη Στεφανίδη.

Ο κόουτς του Ιάλυσου έχει στο πρόγραμμα του και σήμερα προπόνηση, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία γι’ αυτό το παιχνίδι.  Το πιο πιθανόν πάντως είναι, όλοι οι παίκτες που είναι στη διάθεση του Θανάση Τερζή, να κληθούν στο γήπεδο και να ανακοινωθεί εκεί η αρχική ενδεκάδα.