Απρόοπτο με Μπίσα, έτοιμη η Ρόδος

Με την προσδοκία να δουν στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου αρκετό κόσμο, ώστε να του ανταποδώσουν τη στήριξή του με καλό ποδόσφαιρο και την πέμπτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, θα μπουν σήμερα στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου για να αντιμετωπίσουν τον Ηρακλή Μαριτσών. 

Ο προπονητής Σάκης Δέδες δεν κουράστηκε να επαναλαμβάνει, μιλώντας καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας με τους ποδοσφαιριστές του, πως ο πλέον ασφαλής τρόπος για να φτάσουν στην τελική επιτυχία είναι να παραμείνουν ταπεινοί, αντιμετωπίζοντας τον κάθε αντίπαλο με σεβασμό και απόλυτη σοβαρότητα. Πόσο δε μάλλον όταν ο αντίπαλος είναι ο Ηρακλής Μαριτσών, μία ομάδα με την εμπειρία, ποιότητα και ισχυρό κίνητρο. 

Η προετοιμασία των «ελαφιών» ολοκληρώθηκε χθες, χωρίς ο τεχνικός τους να γνωρίζει αν θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει τον Φρατσέσκο Μπίσα. 

Ο 22χρονος επιθετικός, ο οποίος ξεκίνησε το πρωτάθλημα «εκρηκτικά», χτύπησε στο γόνατο μετά από σύγκρουση με συμπαίκτη του στο προχθεσινό οικογενειακό δίτερμα.    Ευτυχώς για τον αθλητή και την ομάδα, ο ισχυρός πόνος δεν αντανακλά κάποιο σοβαρό πρόβλημα, είναι όμως αρκετός για να θέσει τη συμμετοχή του στο σημερινό παιχνίδι εν αμφιβόλω.  Η τελική απόφαση θα ληφθεί λίγη ώρα πριν από την έναρξη του ματς.