«Είμαι κοντά σας, ο τόπος χρειάζεται γρήγορα βήματα»

Τον υποψήφιο δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη, επισκέφθηκαν στο γραφείο του στο Rodos Palace, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής τους με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, οι εκπρόσωποι του Αρχάγγελος Α.Σ.Κ. και του Άρη, προκειμένου να τον ενημερώσουν λεπτομερώς για τα προβλήματα των αθλητικών υποδομών της περιοχής, όπως και για τη φάση στην οποία βρίσκεται η προσπάθειά τους να ανεγερθεί κλειστό γυμναστήριο στην περιοχή της Λειβάδας.

Κατά τη διάρκεια της ενδιαφέρουσας και εποικοδομητικής συζήτησης ο  κ. Καμπουράκης έδειξε να γνωρίζει σε βάθος τα θέματα που αναπτύχθηκαν, υπογραμμίζοντας πως δεν κατανοεί για ποιον λόγο δεν προκρίνεται άμεσα η έτοιμη λύση που προσφέρει, για την ανέγερση του κλειστού, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

 «Ο τόπος μας χρειάζεται γρήγορα βήματα και όχι αναβολές», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος, προσθέτοντας πως ειδικά σήμερα, σε περίοδο κρίσης, απαιτείται η άμεση ενεργοποίηση και η αξιοποίηση κάθε διαθέσιμου μέσου προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης, μακριά από χρονοτριβές που ενδεχομένως να έχουν τη «ρίζα» τους σε πολιτικές σκοπιμότητες. 

Ο κ. Καμπουράκης υπογράμμισε πως ο Δήμος διαθέτει εξαιρετικές υπηρεσίες και προσωπικό, μίλησε για την ανάγκη ενεργοποίησης των τοπικών κοινωνιών και τη συστράτευσή τους πίσω από ένα κοινό όραμα και δεσμεύτηκε για την άμεση διευθέτηση του θέματος του κλειστού, στην περίπτωση που οι πολίτες της Ρόδου τον τιμήσουν με την εμπιστοσύνη τους.