Στον Μάνο Κόνσολα πήγαν να «φορτώσουν»  τις αδυναμίες και την ανικανότητά τους

● Με... πόνο καρδιάς τα δέχεται πια όλα ο πρωθυπουργός μας: Τα μνημόνια, τη συγκατοίκηση με τον Πάνο, τη συνύπαρξη με πρώην Πασόκους και Νεοδημοκράτες, τους πλειστηριασμούς, την αύξηση του ΦΠΑ, την παραίτηση  του Κοτζιά κλ.π. κλ.π.!

● Λογικά μετά από όλα αυτά, θα έπρεπε να υφίσταται και καρδιολογικά προβλήματα. Έλα που όμως υπάρχει... δοκιμασμένο «φάρμακο»  για όλα αυτά, με το οποίο δεν παθαίνει κανείς τίποτα: Καρέκλα της εξουσίας λέγεται. Κυκλοφορεί εδώ και δεκαετίες. Και κάτι τέτοιες «λεπτομέρειες»  τις θεραπεύει στο τάκα – τάκα!

● Τι μας θύμισε τώρα, η επιχειρούμενη πώληση του Grand Hotel…! 25 χρόνια πίσω μας πήγε. Τότε που κάποιοι δήλωναν κρεμασμένοι στα μπαλκόνια  ότι είναι ζήτημα μηνών να το πάρει ξανά πίσω ο ΑΣΤΕΡΑΣ και να μην καταλήξει στα χέρια ιδιώτη. Πέρασαν δυόμισι δεκαετίες. Για να καταλήξει τώρα μια και καλή..!

● Στον Μάνο Κόνσολα πήγαν να «φορτώσουν»  τις αδυναμίες τους ή την ανικανότητά τους για την υπόθεση που αφορά την αναβάθμιση της Ακαδημίας του Εμπορικού Ναυτικού στην Κάλυμνο. Έλα όμως που ο Κόνσολας κάνει σαν καμιά δεκαριά από αυτούς! Ούτε στη Βουλή δεν τόλμησαν να έρθουν για να απαντήσουν!

Ο (πολύ) κακός