Με τον κόσμο του για ένα ακόμα τρίποντο ο Ιάλυσος

Με τον κόσμο του για ένα ακόμα τρίποντο ο Ιάλυσος

Με τον κόσμο του για ένα ακόμα τρίποντο ο Ιάλυσος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1034 ΦΟΡΕΣ

Ο Ιάλυσος υποδέχεται στις 16.00 στο «Οικονομίδειο» τη Νίκη Τραγανού για την 4η αγωνιστική

Την ευκαιρία να πετύχει ακόμα μια νίκη και να προσθέσει επιπλέον τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του έχει σήμερα ο Ιάλυσος. Η 4η αγωνιστική φέρνει στις 16.00 στο «Οικονομίδειο» τη Νίκη Τραγανού, ουραγό στον βαθμολογικό πίνακα του 6ου Ομίλου.

Φυσικά και υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες, αλλά αυτό και μόνο το γεγονός, πρέπει να φανεί και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ιάλυσος είναι και σήμερα αποφασισμένος να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να φτάσει στη νίκη, ικανοποιώντας τους φίλους του που θα πάνε στο γήπεδο για να τον ενισχύσουν.

Ο Θανάσης Τερζής από την πλευρά του, δεν θα έχει στη διάθεσή του μόνο τον τιμωρημένο Στεφανίδη. Όλοι οι υπόλοιποι κλήθηκαν να βρίσκονται σήμερα στο γήπεδο. Ανάμεσα τους και ο Γιώργος Δελαπόρτας, του οποίου η κατάσταση δεν εμπνέει καμιά ανησυχία. Είναι πάντως πολύ πιθανόν, ο Θανάσης Τερζής να τον ξεκουράσει ή να τον χρησιμοποιήσει ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Παράλληλα όλοι καλούν τον κόσμο στο γήπεδο να ενισχύσει τους παίκτες, στην προσπάθεια τους να φτάσουν στη νίκη, αποτελώντας για μια ακόμα φορά τον δωδέκατο παίκτη του Ιάλυσου.

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΧΕΠΑ
Ο Ιάλυσος έδειξε για μια ακόμα φορά το κοινωνικό του έργο την Παρασκευή σε εκδήλωση του τμήματος ΑΧΕΠΑ της Ρόδου, στο οποίο συμμετείχε και ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης. Η ανακοίνωση της Διοίκησης του Ιάλυσου αναφέρει σχετικά:

«Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 η ομάδα μας συμμετείχε στην φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε το Τμήμα ΑΧΕΠΑ Ρόδου σε συνεργασία με τον ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ και τον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης. Το ποσό των 15,000€ το οποίο συγκεντρώθηκε από την εκδήλωση θα διατεθεί για τη στήριξη του νέου Ογκολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Για ακόμα μια φορά ο ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ απέδειξε ότι δεν είναι απλά ένας αθλητικός σύλλογος. Προσφορά, συμμετοχή, αλληλεγγύη είναι οι προτεραιότητες μας!!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!»

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας