Διαγόρας: Ζητούμενο η επιστροφή στις νίκες

Η ήττα στο ντέρμπι από τον Ιάλυσο, δεν καθορίζει τίποτα. Ο «γηραιός» της πόλης μας μπορεί να βρίσκεται πίσω από την κορυφή τρεις βαθμούς, αλλά αυτό δεν  τον εμποδίζει να κυνηγήσει τον στόχο του.

Η προσπάθεια αυτή περνάει σήμερα στις 14.30 για τον Διαγόρα από τα Βραχνέικα στον αγώνα των συνονόματων. Κι ο Νίκος Παντέλης με τους παίκτες του, θέλουν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, με όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη και στο τέλος να πανηγυρίσουν τη νίκη. 

Οι «κυανέρυθροι» προετοιμάσθηκαν ανάλογα ολόκληρη την εβδομάδα και πήγαν στα Βραχνέικα έχοντας ελλείψεις. 
Απών θα είναι ο Στάθης Προβατίδης,  ο οποίος αποβλήθηκε στο ντέρμπι με δυο αγωνιστικές. Θα λείψει από τον σημερινό αγώνα, αλλά και από το ματς της Πέμπτης με τη Νίκη Τραγανού. 
Στη θέση του σέντερ φορ θα πάει ένας εκ των Ντουαλά και Χατζησάββα, καθώς απών θα είναι για μια ακόμα φορά εξαιτίας του τραυματισμού του ο Πέτρου Λουτσέα.

Σε ό,τι αφορά τη θέση του Προβατίδη, στη σκέψη του Νίκου Παντέλη είναι να πάρει τη θέση αυτή, ένας εκ των Καρπαθάκη-Ντερτιλή.  

Οι δεκαοκτώ που πήρε μαζί του ο Νίκος Παντέλης στα Βραχνέικα είναι οι Ξενοδόχωφ, Φυλαχτός, Παγώνης, Γερόλυμος, Ντερτιλής, Κρητικός, Καρπαθάκης, Μουκίδης, Μπαξεβάνος, Ντουαλά, Τσαγκάρης, Γιώργου, Γλυνός, Μπουρλάκης, Χατζησάββας, Δήμας, Ζέλεφ και Κορλός. 

Τα σημερινά παιχνίδια της σημερινής 4ης αγωνιστικής είναι:
Ιάλυσος- Νίκη Τραγανού
Παναιγιάλειος- Θύελλα Ραφ.
Διαγόρας Βραχν.-Διαγόρας Ρ.
Αχαρναϊκός- Πανμοβριακός 
Πανβουπρασιακός-Αστέρας Αμαλιάδας