Κλείνει η ποδηλατική σεζόν σήμερα

Στον Άγιο Σουλά θα γίνει σήμερα το πρωί (10.00) ο τελευταίος αγώνας του 2018 για την τοπική ποδηλασία και δεν είναι άλλος από το 2ο SAKELLARIS BIKES- ΜΤΒ RACE σε υπέροχα δασικά μονοπάτια της περιοχής. 

Ο αγώνας αυτός για την ορεινή ποδηλασία πραγματοποιείται από τον Ροδήλιο και δίνει έτσι τη δυνατότητα στους αθλητές των μικρών κατηγόριων να απολαύσουν πάνω απ’ όλα τη συμμετοχή σε διαδρομές εκπληκτικές μέσα στο απίστευτου φυσικού κάλλους άλσος. 

Συμμετοχή δήλωσαν 56 αθλητές και αθλήτριες από το νησί μας και οι επιδόσεις τους θα μετρήσουν στην τελική βαθμολογία των συλλόγων και τη θέση τους στην πανελλήνια κατάταξη της ΕΟΠ. 
Στην κατηγορία Ανδρών-Εφήβων δεν υπήρξαν οι ελάχιστες απαιτούμενες δηλώσεις συμμετοχής κι έτσι δεν θα πραγματοποιηθούν γι’ αυτήν αγωνίσματα, μετά από επίσημη ενημέρωση των διοργανωτών. 

Η Γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 9πμ. για την παράδοση των δελτίων και την παραλαβή των αριθμών του αγώνα και το Τεχνικό Συνέδριο θα γίνει στο σημείο της εκκίνησης στις 9:30πμ. (συμμετέχουν διοργανωτές, αγωνοδίκες, εκπρόσωποι ομάδων).

Στον αγώνα θα ισχύσουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για την Ορεινή Ποδηλασία, ενώ για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξή του, αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησής της.

Αλυτάρχης του αγώνα θα είναι ο Σταμάτης Παπανικόλας  και οι βραβεύσεις στις κατηγορίες για τις οποίες θα διεξαχθούν αγωνίσματα θα έχουν να κάνουν με χρυσό, ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο μαζί με δίπλωμα. Στον 4ο, 5ο και 6ο της κατάταξης θα δοθεί μόνο δίπλωμα.

Το πρόγραμμα: 
Μίνι Μικρά Έναρξη 10:00, διάρκεια αγώνα 15'
Μίνι Μεγάλα Έναρξη 10:20, διάρκεια αγώνα 15'
Παμπαίδες: Έναρξη 10:45, διάρκεια αγώνα 30'
Παίδες: Έναρξη 11:30, διάρκεια αγώνα 45'