Δύο ήττες στην Αθήνα το «Ροδίων Άθλησις»

Ανέτοιμη η ομάδα βόλεϊ του «Ροδίων Αθλησις» γνώρισε την ήττα και στα δυο φιλικά που έδωσε στην Αθήνα, στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της Α2, το οποίο ξεκινάει στις αρχές του Νοέμβρη.

Οι παίκτες του Σπύρου Γκολίτση παρουσιάστηκαν με βαριά πόδια από την προετοιμασία, κι ελπίζεται πως θα είναι σε εντελώς διαφορετική κατάσταση την  πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος στην Πάτρα. 

Ο  Σπύρος Γκολίτσης, μιλώντας για το διήμερο  των φιλικών και τις ήττες στην Αθήνα είπε:
«Δεν ήμασταν και στα δυο παιχνίδια καλοί. Δείξαμε κουρασμένοι από την προετοιμασία . Είναι φυσιολογικό να μην είμαστε σούπερ αυτή την περίοδο.

Δοκιμάσαμε σχήματα, τακτικές, αλλάξαμε θέσεις σε παίκτες και γενικά κάναμε ό,τι πρέπει να κάνει μια ομάδα σε φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Ετοιμαζόμαστε για το πρωτάθλημα στην Α2 κι είμαστε σε περίοδο δοκιμασίας» 

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 
Η ΑΕΚ έδειξε έτοιμη για το πρωτάθλημα της  στον φιλικό αγώνα με το  «Ροδίων Άθλησις» στο γυμναστήριο των Αγίων Αναργύρων.

Η Ένωση νίκησε με 3-0 σετ, ενώ οι δύο ομάδες έπαιξαν και τέταρτο σετ, το οποίο πάλι  πήραν οι γηπεδούχοι. 

Τα σετ: 3-0 (25-16, 25-21, 25-18). Εξτρα σετ: 25-15

Οι ομάδες:
ΑΕΚ (Νίκος Νεόφυτος): Μότα, Στοΐλοβιτς, Τζιουμάκας, Χαραλαμπίδης Κανέλλος, Δρογκάρης / Γκαράς (λ), Λάππας, Παπαδόπουλος, Λιόκα, Μαυραγάνης, Κουλοχέρης, Μάρκου, Σωνάκης (λ).
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Σπύρος Γκολίτσης): Ηλίας, Σαρικεΐσογλου, Μαυροβουνιώτης, Ποτουλίδης, Προδρομίδης, Σακόγλου / Αρβανίτης (λ), Οικονόμου, Παππάς, Μοσχούς, Μακρής, Κοκολάκης (λ).

ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ
Εγινε δυνατό φιλικό στην Ριζούπολη  και ο Απόλλων Σμύρνης του Τάσου Κουμπλή νίκησε με 3-0 σετ το «Ροδίων Άθλησις». 

Τα σετ: 3-0 (25-20, 27-25 , 25-23)

Οι ομάδες:
ΑΠΟΛΛΩΝ (Κουμπλής): Σαμαντάς, Παύλου, Μπαρμπούνης, Βασιλακόπουλος, Μάρκου , Σαλωνίτης / Κεχαγιάς (λ), Λεβογιάννης, Κατσίκας
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Γκολίτσης): Σακόγλου, Ποτολίδης, Ηλίας, Οικονόμου, Προδρομίδης, Μαυροβουνιωτης / Αρβανίτης (λ), Μακρής , Σαρικεΐσογλου, Παππάς , Κοκολάκης, Μοσχούς.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ
Στο μεταξύ, το «Ροδίων Αθλησις» θέλει να δώσει κι άλλο φιλικό παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας του. Για τον λόγο αυτό, καταβάλλονται προσπάθειες από πλευράς Διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας να δοθεί πριν το ξεκίνημα του πρωταθλήματος κι άλλο δυνατό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, με αντίπαλο και πάλι τον Φοίνικα Σύρου