Πετυχημένο προπονητικό ντεμπούτο του Παναγιωταράκου, αλλά…

Ιστορική νίκη σημείωσε η Καλλιθέα την περασμένη Κυριακή οπότε και υποδέχθηκε στο Βενετόκλειο την Αγία Παρασκευή κόντρα στην οποία επικράτησε με 67-57.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα της Ρόδου ανυψώθηκε κυρίως ψυχολογικά εν όψει της δύσκολης συνέχειας με τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια που περιλαμβάνει το πρόγραμμα του α’ γύρου, με τον Βούρειο στη Χίο κι αμέσως μετά στη Θήβα με τον τοπικό Άρη.

Ένα πρόγραμμα απαιτητικό δεδομένου ότι ο ΒΑΟΛ πέτυχε κι αυτός προχθές την πρώτη του νίκη (81-72 το Κορωπί) και στηρίζεται στο «σπίτι» του για να πετύχει το στόχο της παραμονής ενώ ο Άρης Θήβας είναι η μία από τις τρεις ομάδες που έχουν ξεκινήσει το πρωτάθλημα με δύο ήττες και την προσεχή Κυριακή θα πάει στο Κοντόπευκο να παίξει με την ΚΑΠ. Άρα, δεν αποκλείεται να περιμένει το ματς με την Καλλιθέα για να «ανασάνει» βαθμολογικά.

Φυσικά, οι νεοφώτιστοι έχουν τα δικά τους θέματα να επιστήσουν την προσοχή τους. Η νίκη ήταν ευεργετική ωστόσο προέχει να βρεθεί λύση στο πρόβλημα με την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Πάνος Παναγιωταράκος έκανε ντεμπούτο στον πάγκο σε εθνική κατηγορία με επιτυχία όμως ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει ν’ αγωνίζεται. Μάλιστα, υπήρξαν στιγμές που ήταν φανερό πως ήθελε να βάλει τη φανέλα του και να μπει στο γήπεδο ενώ ήταν έκδηλο καθ’ όλη τη διάρκεια ότι ζούσε το παιχνίδι το ίδιο έντονα με τους (συμ)παίκτες του.

Ο Σεραφείμ Θεοδοσίου ήταν επίσης στο Βενετόκλειο και καθόταν στην άκρη του πάγκου, καθώς μπορεί να μην έχει πλέον τις τύχες της ανδρικής ομάδας στα χέρια του όμως συνεχίζει να συνεργάζεται με τον σύλλογο και μάλιστα ήταν εκείνος που υπέγραψε το φύλλο αγώνος λόγω διπλώματος. Ο διάδοχός του αυτή τη στιγμή είναι προς αναζήτηση εκτός και αν καταφέρουν να πείσουν τον Παναγιωταράκο να συνεχίζει, κάτι που μοιάζει ανέφικτο στην παρούσα φάση.

Έγιναν «ανιχνευτικές» συζητήσεις με προπονητές όπως ο Μιχάλης Κουταλιανός και ο Γιάννης Παπούλης αλλά δεν ευοδώθηκαν και πλέον ανοίγει δίαυλος επικοινωνίας με Αθήνα.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής (2ος Όμιλος):

Καλλιθέα – ΚΑΠ                                                                  67-57

Άρης Θήβας – ΟΦΗ                                                            71-84

Λοκρός Αταλάντης – Ίκαρος Ν. Σμύρνης                        74-53

Έξω Παναγίτσα – Αργοναύτης Τριγλίας Ραφήνας         64-72

Δειλινό – Μελίσσια                                                            60-84

Ερμής Σχηματαρίου – ΕΦΑΟ Ζωγράφου                        69-64

ΒΑΟΛ Χίου – Κορωπί                                                           81-72

Βαθμολογία: 1) ΟΦΗ (2-0) 4β., 2) Μελίσσια (2-0) 4, 3) Αργοναύτης (2-0) 4, 4) ΚΑΠ (1-1) 3, 5) Κορωπί (1-1) 3, 6) Βούρειος (1-1) 3, 7) Ερμής (1-1) 3, 8) Λοκρός (1-1) 3, 9) ΚΑΛΛΙΘΕΑ (1-1) 3, 10) Ζωγράφου (1-1) 3, 11) Ίκαρος (1-1) 3, 12) Έξω Παναγίτσα (0-2) 2, 13) Άρης Θ. (0-2) 2, 14) Δειλινό (0-2) 2.

Επόμενη αγωνιστική (3η, 4/11): ΚΑΠ – Άρης Θ., ΟΦΗ – Λοκρός, Ίκαρος Ν.Σ. – Έξω Παναγίτσα, Αργοναύτης – Δειλινό, Μελίσσια – Ερμής Σχ., Ζωγράφου – Κορωπί, ΒΑΟΛ – Καλλιθέα.