Γιάννης Παππάς: Καθεστώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Γιάννης Παππάς: Καθεστώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Γιάννης Παππάς: Καθεστώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 93 ΦΟΡΕΣ

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εξαπέλυσε ο πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου και μέλος της Π.Ε της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Παππάς, σε συνέντευξή του στη Δημοτική Τηλεόραση Κω Δήρας, κάνοντας λόγο για «καθεστώς» που κάνει τα πάντα «προκειμένου να μην εγκαταλείψει την καρέκλα».

Ειδικότερα, ο κ. Παππάς επισήμανε για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ότι «δεν κουνιούνται από τις καρέκλες τους» και συμπλήρωσε πως «κάνουν τα πάντα για να μείνουν στην εξουσία. Αυτή τη στιγμή, θέλουμε μπροστά ανθρώπους που θα δώσουν λύσεις και θα υπάρξει ανάπτυξη και χαμόγελο στους Έλληνες».


«Όλοι έχουμε ευθύνες αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Το 2014, η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου είχε φτάσει ένα βήμα πριν την έξοδο από την κρίση αλλά ήρθαμε αντιμέτωποι με ανθρώπους οι οποίοι υποσχέθηκαν τα πάντα και κορόιδεψαν τον ελληνικό λαό. Ο ελληνικός λαός δεν θα πρέπει να έχει ρηχή μνήμη. Πήρανε την εξουσία κοροϊδεύοντας τον ελληνικό λαό».

Ασφάλεια στους δρόμους…
Σε ό,τι αφορά την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας στον τομέα της ασφάλειας, ο κ. Παππάς σημείωσε: «Θα φέρουμε την ασφάλεια στον Έλληνα που δεν μπορεί να περπατήσει στους δρόμους ελεύθερα και φοβάται να κυκλοφορήσει. Με τους “Ρουβίκωνες” και το υπάρχον σύστημα δικαιοσύνης, ο Έλληνας πολίτης νιώθει ανασφάλεια. Εμείς θα ενισχύσουμε την αστυνόμευση και θα διαλύσουμε τα άβατα επαναφέροντας τις ομάδες ΔΙΑΣ».


«Επί διακυβέρνησης Σαμαρά, εμείς είχαμε βάλει περιπολία στα σύνορά μας. Γιατί η λογική η δική μας είναι ότι τα σύνορα μας είναι και ευρωπαϊκά σύνορα. Για την κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, το Αιγαίο ανοίγει στα ψάρια του», συμπλήρωσε.

…επενδύσεις στην Οικονομία
Για το πεδίο της Οικονομίας, ο κ. Παππάς ανέφερε ως πρωταρχικό μέλημα της Νέας Δημοκρατίας την προσέλκυση επενδύσεων. «Οι επενδύσεις αρχικά να γίνουν από τους Έλληνες που βρίσκονται στη χώρα κι έχουν διάθεση για επενδύσεις αλλά φοβούνται γιατί δεν ξέρουν πού θα καταλήξει το κεφάλαιό τους. Χρειαζόμαστε ένα σύστημα που δεν θα είναι ο τύραννος του Έλληνα που θέλει να επενδύσει».


Τέλος, ερωτηθείς για τους φορολογικούς συντελεστές που θα ισχύσουν για τους εφοπλιστές, ανέφερε: «Το ερώτημα δεν είναι αν θα φορολογήσω τους εφοπλιστές αλλά αν μπορώ να φέρω τους εφοπλιστές από το Σίτυ του Λονδίνου και να κάνω τον Πειραιά το νέο Σίτυ, τώρα που η Μεγάλη Βρετανία αποχωρεί από την Ευρώπη. Μπορώ να δημιουργήσω νέες θέσεις εργασίας στον Πειραιά και να φέρω χρήματα στην ελληνική αγορά;».


«Αυτό δεν είναι θέμα φορολογίας αλλά τομών και μεταρρυθμίσεων στην ελληνική αγορά», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με πολίτες, τον Δήμαρχο και δημοτικούς Συμβούλους της Σύμης

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης για το πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών

Σε Κάλυμνο, Ρόδο και Κω ο Βουλευτής Βασίλης Α. Υψηλάντης

Μ. Kόνσολας: «6 προτάσεις αναβάθμισης της Σχολής Δυτών Καλύμνου»

Γ. Παππάς: Αδιάκοπος αγώνας υπέρ των νησιωτών για τη διασφάλιση του υπέρτατου αγαθού, της υγείας