Αναζητεί φορ... και νίκη ο Διαγόρας

Ο Διαγόρας δεν κατάφερε να πάρει στα Βραχνέικα αυτό που επιθυμούσε και δεν ήταν άλλο από τη νίκη.

Παίζοντας σε ένα γήπεδο «ειδικών συνθηκών», με συνθετικό χλοοτάπητα  αλλά και μικρών διαστάσεων, ήρθε ισόπαλος με 1-1 με τον συνονόματό του, σ’ ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είχε κερδίσει, αν οι παίκτες του ήταν πιο προσεκτικοί.

Παρόλα αυτά, αλλά και το γεγονός πως στο μεγαλύτερο διάστημα ο γηραιός της πόλης μας δεν είχε την απόδοση που έπρεπε, η ομάδα του Νίκου Παντέλη θα μπορούσε να φύγει νικήτρια.

Οι χθεσινές δηλώσεις του τεχνικού του Διαγόρα, για το συγκεκριμένο παιχνίδι:
«Στο παιχνίδι αυτό δεν ήμασταν καλοί, αλλά θεωρώ έπρεπε και μπορούσαμε να πάρουμε το ματς, έστω και με αυτή την απόδοση. Πέρα από το γεγονός πως παίζαμε χωρίς κλασικό φορ, αφού ο Λουτσέα είναι ακόμα τραυματίας, είχαμε κι άλλες ατυχίες στο παιχνίδι.

Τραυματίσθηκε, καθώς γύρισε το πόδι του Μπουρλάκη στο 20λεπτο  και βάλαμε στο παιχνίδι τον Μουκίδη.

Αναγκασθήκαμε εκ των πραγμάτων να ρίξουμε στο ματς στα τελευταία είκοσι λεπτά και τον Χατζησάββα, ο οποίος έκανε ένεση για να παίξει, έστω κι αυτό τον λίγο χρόνο. Κι όπως γνωρίζετε δεν έχουμε ακόμα στη διάθεσή μας τον Λουτσέα. Αυτά για το συγκεκριμένο ματς.

Η αλήθεια είναι πως με ένα κλασικό σέντερ φορ, θα είχαμε ακόμα τέσσερις βαθμούς στο ενεργητικό μας από τους αγώνες που προηγήθηκαν, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Διαγόρας στα Βραχνέικα, δεν προσπάθησε να πάρει κάτι  Μετά το 0-1 είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Αλλά έμειναν ευκαιρίες κι αφήσαμε βαθμούς εκεί».

Με αυτή την κατάσταση θα υποδεχτεί ο “γηραιός” της πόλης μας την Πέμπτη το μεσημέρι στις 13.00 στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας τη Νίκη Τραγανού. Ο Νίκος Παντέλης δεν θα έχει όπως όλα δείχνουν στη διάθεσή του, τους Μπουρλάκη, Λουτσέα, Χατζησαββα αλλά και τον τιμωρημένο Προβατίδη.  

Διδυμοποίηση των δύο συλλόγων  
Στο μεταξύ στα Βραχνέικα και λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι Διαγόρας Βραχνέικων και Διαγόρας Ρόδου αδελφοποιήθηκαν σε μια πολύ ωραία κίνηση.

Η διοίκηση του Διαγόρα Βραχνέικων με τον πρόεδρό του Χ. Λούβαρη έδωσε στον πρόεδρο του Διαγόρα Ρόδου, Κώστα Στεφανίδη, ένα λάβαρο που είχε πάνω τα δύο σήματα των ομάδων και την ημερομηνία του παιχνιδιού.

Επίσης, η διοίκηση του Διαγόρα Βραχνέικων πρόσφεραν στους ανθρώπους του Διαγόρα της Ρόδου  λουκούμια και άλλα γλυκίσματα.