Ηρακλής Μαριτσών: Χαρά, περηφάνια και… «τα κεφάλια μέσα»

Μεγάλη χαρά πήραν οι φίλοι του Ηρακλή Μαριτσών από τη σπουδαία νίκη της αγαπημένης ομάδας τους επί της Ρόδου στο Δημοτικό Στάδιο και προφανώς, εκείνοι έχουν την πολυτέλεια να συνεχίσουν να το γιορτάζουν για λίγες μέρες ακόμα.

Ο Κώστας Πάττας και οι ποδοσφαιριστές του δεν την έχουν.

Όσο μεγάλο κι αν ήταν το αποτέλεσμα, όσα χαμόγελα κι αν σκόρπισε, όση ψυχολογία κι αν έδωσε στην ομάδα, δεν παύει να ανήκει στο χθες κι αν οι «ροπαλοφόροι» θέλουν πραγματικά να επενδύσουν πάνω του, οφείλουν να την ξεχάσουν άμεσα, κάτι που από χθες προσπαθούν.  

 Τα «μπράβο σε όλους» διαδέχθηκε το «τα κεφάλια μέσα», καθώς ακολουθεί το εντός έδρας με τον Κλεάνθη, που όσα προβλήματα κι αν αντιμετωπίζει, δεν παύει να είναι ένας ιδιαίτερα υπολογίσιμος αντίπαλος και το ίδιο το παιχνίδι ιδιαίτερο, ως ντέρμπι γειτόνων.

 Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή ξεκίνησε χθες, με τον Κώστα Πάττα να έχει να διαχειριστεί δύο προβλήματα.

 Ο Γιώργος Ανδρεόπουλος αποκόμισε από το ματς με τη Ρόδο επτά ράμματα στο μέτωπο και προφυλάχθηκε, ενώ ο Κώστας Παπακωνσταντής χτύπησε στο γόνατο. Σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, με την προσδοκία να επιβεβαιωθεί η αρχική εκτίμηση που έκανε λόγο για μία απλή κάκωση μηνίσκου