Βίντεο: Ο 96χρονος Αντώνης Βαζανέλλης ακμαιότατος τραγουδά!!

Ακμαιότατος και με άριστη πνευματική διαύγεια, ο 96χρονος Αντώνη Βαζανέλλης, όχι μόνο παραβρέθηκε για να βραβευτεί σε εκδήλωση που διοργάνωσαν το Κέντρο Ελληνικής Μουσικής «Φοίβος Ανωγειανάκης» και το Λύκειο των Ελληνίδων Καλύμνου χθες Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 στο Αναγνωστήριον «Αι Μούσαι», αλλά τραγούδησε κιόλας.

Ο Αντώνης Βαζανέλλης με ένα μοναδικό χάρισμα να πλάθει στιχάκια, μαντινάδες και ποιήματα ,με ένα πολύ μεγάλο έργο, σίγουρα αποτελεί ένα κεφάλαιο για την μουσική και λαϊκή στιχουργία της Καλύμνου

Άνθρωπος γλεντζές με κέφι, φαντασία για μια ολόκληρη ζωή τραγουδά, χορεύει, σκαρώνει σατιρικούς στίχους, γράφει μαντινάδες και ποιήματα.

Χθες Κυριακή στα πλαίσιο της εκδήλωσης βράβευσης παλαίμαχων τοπικών  λαϊκών οργανοπαικτών  και τραγουδιστών, καθώς και λαογραφικών φορέων του νησιού, βραβεύτηκε ο Αντώνης  Βαζανέλλης, ο οποίος ανταπέδωσε τραγουδώντας και καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο.

Δείτε τον αγαπητό Αντώνη και συνεργάτη της εφημερίδας μας ,όπου κάθε εβδομάδα, ανελλιπώς παρουσιάζει ποιήματα του,  στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

Πηγή: kalymnos-news.gr