Απόλλων Καλυθιών: Άφησε Χατζηβαλσάμη, πήρε Γιορδαμνή

Στη λύση της συνεργασίας της με έναν ποδοσφαιριστή και στην έναρξη με έναν άλλον, προχώρησε η διοίκηση του Απόλλωνα Καλυθιών.

Συγκεκριμένα, παρελθόν αποτελεί για τους «κυανοκίτρινους» ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Μιχάλης Χατζηβαλσάμης, του οποίου το πέρασμα από τις Καλυθιές ήταν σύντομο. 

Η συνεργασία των δύο πλευρών δεν ευδοκίμησε κι έτσι ο παίκτης που αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκτός Ρόδου, σε προγραμματισμένο ταξίδι, ενδέχεται να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του πορεία σε άλλη ομάδα της Α’ κατηγορίας που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Όσο για τον ποδοσφαιριστή που θα ξαναφορέσει την κυανοκίτρινη φανέλα, είναι ο Γιώργος Γιορδαμνής, ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον ΑΕΡΑ. Ο νεαρός επιθετικός προέρχεται από τα «σπλάχνα» του Απόλλωνα και νιώθει χαρούμενος που επέστρεψε στην ομάδα του.

Εκτός ο Μαθιός, επιστρέφει ο Σαββούλης
Στο μεταξύ εκτός Ρόδου βρίσκεται ο Παναγιώτης Μαθιός, που πραγματοποίησε προγραμματισμένο ταξίδι, σύμφωνα με την άδεια της ομάδας των Καλυθιών. Ο έμπειρος επιθετικός θα λείψει για δύο εβδομάδες περίπου και θα χάσει εκτός από το σημερινό παιχνίδι και τα ματς πρωταθλήματος με Ορφέα εντός και Διγενή εκτός.

Αντιθέτως σήμερα αναμένεται να επιστρέψει στο νησί μας ο Τίμος Σαββούλης που για προσωπικούς λόγους απουσίασε για μία εβδομάδα.

Άλλο ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Κώστας Καμπούρης αφορά το θέμα τραυματισμού του Μάριου Μπαϊρακτάρη, ο οποίος υπέστη κάταγμα στα πλευρά στο παιχνίδι με τη Ρόδο. Η επιστροφή του θα καθυστερήσει δύο με τρεις εβδομάδες, ωσότου αναρρώσει πλήρως. 

Επίσης ενοχλήσεις στους προσαγωγούς αισθάνεται ο Κολοκοτρώνης, που δεν προπονήθηκε και η συμμετοχή του στο σημερινό παιχνίδι κυπέλλου κρίνεται αμφίβολη.