Γιάννης Καμπούρης: «Πιάσαμε πάτο, οφείλουμε να παραμείνουμε ομάδα»

Πέμπτο παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα, ίδια η γεύση που αφήνει στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του Διαγόρα Βατίου.

Αν εξαιρεθεί αυτό με τον ΔΙ.Α. στην Κω, σε όλα τα υπόλοιπα οι «κυανέρυθροι» έμειναν στα… κρύα του λουτρού τη στιγμή που πίστευαν πως κρατούν στα χέρια τους το θετικό αποτέλεσμα. 

Το περασμένο Σάββατο ήταν η Κατταβιά αυτή που τους κέρασε «δηλητήριο» με γκολ στις καθυστερήσεις, με τον Γιάννη Καμπούρη να μην πιστεύει στην ατυχία που δεν λέει να αφήσει στην ησυχία του το συγκρότημά του, να αναγνωρίζει τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, αλλά και να δηλώνει με σιγουριά πως όπως τα κατάφερε ο Διαγόρας στο παρελθόν σε ανάλογες περιπτώσεις, θα τα καταφέρει και φέτος. Αρκεί να παραμείνει συσπειρωμένος και να βελτιώσει λίγα πράγματα στην επιθετική λειτουργία του: 

«Βρισκόμαστε στον πάτο του πηγαδιού και πρέπει να αναρριχηθούμε. Το ξεκίνημά μας στο πρωτάθλημα είναι πολύ άσχημο, όμως θα λειτουργήσουμε μέχρι το τέλος σαν ομάδα.

Η σεζόν δεν τελειώνει από την πέμπτη αγωνιστική. Θα παραμείνουμε συσπειρωμένοι και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Η αλήθεια είναι πως δεν μας θέλει και η τύχη.

Οφείλουμε να δουλέψουμε, να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στον επιθετικό τομέα και το κυριότερο, να είμαστε μία γροθιά. Εξάλλου, πρόκειται για μία κατάσταση την οποία έχουμε ξαναπεράσει στο παρελθόν».  

Έχοντας διαγνώσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στη δημιουργία και στην εκτέλεση, οι Βατενοί σκοπεύουν να αξιοποιήσουν τις λίγες μέρες που απομένουν μέχρι να εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος, προκειμένου να αποκτήσουν τουλάχιστον έναν μεσοεπιθετικό.