Διγενής: Ό,τι χρειαζόταν, τη στιγμή που το χρειαζόταν

Για ένα μεγάλο αποτέλεσμα, το οποίο θα έπειθε για την ικανότητα της ομάδας να αντιδρά και θα διέγραφε το βαθμολογικά αναντίστοιχα φτωχό προς τις πραγματικές δυνατότητές της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, έψαχνε ο Διγενής και το βρήκε την πλέον κατάλληλη στιγμή. 

Το νικηφόρο 1-0, με το οποίο πέρασαν οι Κοσκινιάτες την Κυριακή από την έδρα του Άρη λίγες μέρες μετά τη βαριά ήττα τους από τον ΔΙ.Α. μέσα στο «σπίτι» τους, δεν τους χάρισε μόνο το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν, αλλά παράλληλα τους έδωσε ψυχολογία και εξασφάλισε τη δυνατότητα να συνεχίζουν να δουλεύουν απερίσπαστοι και χωρίς να πιέζονται υπερβολικά από το «πρέπει», για να βελτιώσουν τη συνοχή τους και τον ρυθμό τους. 

Ο Σάσα Γιόνοβιτς είναι βέβαιος πως μέσα στις επόμενες τρεις-τέσσερις εβδομάδες, ο Διγενής θα είναι σε θέση να παίζει και καλό , δημιουργικό ποδόσφαιρο. Από τον αγώνα του Αρχαγγέλου κρατάει την αμυντική συμπεριφορά των παικτών του, την οποία χαρακτήρισε εξαιρετική, καθώς και την ουσία, δεδομένου πως στην παρούσα φάση, τον ενδιαφέρει η ομάδα του να κερδίζει βαθμούς, κι ας μην εντυπωσιάζει με την απόδοσή της. 

Επόμενος αντίπαλος των Κοσκινιατών είναι η ΑΕ Κως, την οποία θα υποδεχθούν στο γήπεδό τους με στόχο να δώσουν επιπρόσθετη αξία στο προχθεσινό σπουδαίο «διπλό».