Τονωτική ένεση η πρώτη νίκη για τον Ορφέα

Την κατάκτηση των πρώτων του βαθμών για στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και ταυτόχρονα την πρώτη του νίκη, πέτυχε την Κυριακή ο Ορφέας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, στο εντός έδρας 3-0 επί της ΑΕ Κω.

Οι παίκτες του Γρηγόρη Σαρρή αναζητούσαν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους ανυψώσει το ηθικό ενόψει και της δύσκολης συνέχειας.  Αυτό ήρθε απέναντι σε μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο μ’ αυτούς, δηλαδή την παραμονή στην κατηγορία.

Δεν ήταν εύκολο το ματς για τους «ερυθρόλευκους» καθώς σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες μέχρι να το «καθαρίσουν». Ήταν καλύτεροι σχεδόν σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ λειτούργησε πολύ καλά η αμυντική γραμμή, όπου δεν επέτρεψε τους Κώους να απειλήσουν ιδιαίτερα.

Σ’ αυτό το παιχνίδι έκαναν το ντεμπούτο τους και τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας της πόλης της Ρόδου. Ο Ντίνος Σβέρκος ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα, ενώ στη συνέχεια τον αντικατέστησε ο Στέλιος Δαφερέρας. Και οι δύο είναι φοιτητές και αγωνίζονται στη μεσοαμυντική γραμμή.

Τώρα οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αντιμετωπίσουν έναν πολύ πιο δύσκολο αντίπαλο, καθώς θα αγωνισθούν εκτός έδρας με τον εκ των πρωτοπόρων, Απόλλωνα Καλυθιών.

Ο τεχνικός του Ορφέα, δήλωσε «όλα τα παιχνίδια για μας είναι δύσκολα, δεν υπάρχουν εύκολα. Θα πάμε στις Καλυθιές και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι μπορούμε».

Στο μεταξύ παρελθόν αποτελεί για τον Ορφέα ο Κυριάκος Μπαδιεριτάκης, στρατιωτικός στο επάγγελμα, και γι’ αυτή του την ιδιότητα αναγκάζεται να αφήσει το νησί μας, καθώς μετατίθεται σε άλλη μονάδα της χώρας.

Όσον αφορά τον τραυματία Χρήστο Κώστα, ο προπονητής του τον περιμένει να αναρρώσει πλήρως για να βοηθήσει κι αυτός στην επίτευξη του στόχου της ομάδας, όπως και τον Λουκίσσα, που για επαγγελματικούς λόγους βρίσκεται στον Πανορμίτη, από τον οποίο θα επιστρέψει μετά το πρώτο 10ήμερο του Νοέμβρη.