Δύσκολο καλοκαίρι, περίεργο φθινόπωρο στον Άρη

Στα προβλήματα, με τα οποία βρέθηκε αντιμέτωπος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του,  αποδίδει τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του Άρη ο προπονητής του, Γιώργος Σάββενας.

Η αδυναμία ορισμένων σημαντικών ποδοσφαιριστών της ομάδας να ακολουθήσουν το καλοκαιρινό πρόγραμμα δεν τους επέτρεψε να «χτίσουν» έγκαιρα την απαιτούμενη φυσική κατάσταση, ταυτόχρονα δε δυσκόλεψε την προσπάθεια να αποκτήσουν οι «κιτρινόμαυροι» συνοχή και αυτοματισμούς.

Δηλαδή στοιχεία, τα οποία χρειάστηκαν αλλά δεν είχαν στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον Διγενή, με αποτέλεσμα να μην βρουν τις απαντήσεις στο γκολ που δέχθηκαν μόλις στο 5’ από στημένη μπάλα  και να χάσουν το ματς με 1-0. 

Ο Γιώργος Σάββενας και οι ποδοσφαιριστές του δεν έχουν άλλη επιλογή από το να συνεχίσουν να δουλεύουν καθημερινά προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος, να αυξήσουν τα καλά διαστήματα στους αγώνες και να αποκτήσουν, ως σύνολο, μεγαλύτερη αξιοπιστία στην απόδοσή τους, βελτιώνοντας τη βαθμολογική συγκομιδή τους σε μία χρονιά, η οποία έχει τα χαρακτηριστικά της μεταβατικής. 

Η ζημιά στο ματς με τον Διγενή έγινε μεν, ωστόσο μπορεί να διορθωθεί και μάλιστα με τρόπο εμφατικό. Το προσεχές Σάββατο ο Άρης αντιμετωπίζει στην Κάρπαθο τον φέτος εκπληκτικό Ποσειδώνα και φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη ομάδα που θα του «σπάσει» την έδρα. 

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που θα απουσιάσει είναι ο τραυματίας Νίκος Κρεκούκιας.