Ρόδος: «Θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη, αν…»

Ανακοίνωση, μέσα από την οποία προειδοποιεί για την άμεση προσφυγή στη δικαιοσύνη σε περίπτωση μείωσης, με συκοφαντικό τρόπο, της ομάδας  και της δικής της προσπάθειας, εξέδωσε η διοίκηση της Ρόδου.

Με αφορμή περιστατικό που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στο περιθώριο του αγώνα με τον Ηρακλή Μαριτσών, οι παράγοντες των «ελαφιών» αφήνουν αιχμές κατά αθλητικού συντάκτη που πάντως δεν κατονομάζουν, υπογραμμίζουν πως σέβονται απόλυτα την αποστολή των δημοσιογράφων και ξεκαθαρίζουν πως τελείωσε οριστικά η ανοχή προς όσους επιβίωναν εις βάρος της Ρόδου μέσα από τις αθλητικές δραστηριότητές της.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΣ Ρόδος με αίσθημα ευθύνης έναντι της κοινωνίας και όλων όσων ασχολούνται με τον αθλητισμό με χτεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του θέλει να δηλώσει τα παρακάτω:

1.     Η όποια προσπάθεια μείωσης της  ομάδας μας αν επαναληφθεί με τρόπους συκοφαντικούς θα τύχει της άμεσης αντίδρασης με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

2.    Δεν θα επιτραπεί εν ώρα αθλητικών εκδηλώσεων και αγώνων της ομάδας μας να επαναληφθούν φτηνοί θεατρινισμοί που θα μπορούσαν να επιφέρουν αρνητικά σχόλια ή προβληματισμό στους ποδοσφαιριστές μας.

3.     Με ιδιαίτερο σεβασμό στην δημοσιογραφική αποστολή των εντεταλμένων αθλητικών συντακτών, αυτοί θα τύχουν από την ομάδα μας όλων των διευκολύνσεων για το έργο τους, δεν θα επιτραπεί όμως η σπίλωση υπολήψεων από συγκεκριμένο αθλητικογράφο, που έχει μπερδέψει την επαγγελματική του ιδιότητα, με την οικογένεια, τον παραγοντισμό και τα προσωπικά οφέλη του.

4.     Η Ρόδος έχει διοίκηση και δεν θα επιτρέψουμε μεθοδεύσεις που να προωθούν άλλη από την πραγματική εικόνα του αποφασισμένου και ΕΝΩΜΕΝΟΥ συνόλου ανθρώπων, που θέλουν και μπορούν να ανεβάσουν την ομάδα στα πιο ψηλά σκαλοπάτια. Ως τώρα υπήρχε η ανοχή σε όσους μέσα από την Ρόδο και τις αθλητικές δραστηριότητες της, επιβίωναν εις βάρος της. Αυτά τελείωσαν οριστικά.

5.     Καλούμε τον συκοφάντη να πάψει να ασχολείται με την Ρόδο και μέλη της διοίκησης μας, και ζητούμε από τους φίλους της ομάδας, να τον απομονώσουν ΟΡΙΣΤΙΚΑ. Άλλωστε, στον τελευταίο αγώνα μας, οι πανηγυρισμοί του για την άδικη ήττα μας, ακούγονται ακόμη, αφού προηγήθηκαν οι συκοφαντίες, δυσφήμιση, σχόλια και θέατρο δρόμου!

6.     Κάθε αθλητικός συντάκτης που ασχολείται με την Ρόδο θα παρακαλούσαμε να έχει επικοινωνία με μέλη της διοίκησης μας, έτσι ώστε κατά την τέλεση αγώνων, να έχει όλες τις δυνατές διευκολύνσεις».