«Καμπάνα» περιμένει τον Άγιο Γεώργιο, φωνάζει ο Πολύστρατος

Με βαριά τιμωρία κινδυνεύει ο Άγιος Γεώργιος, για τη βλακώδη ενέργεια οπαδού του να εκφράσει τη διαμαρτυρία του προς τον δεύτερο βοηθό του Κυριακάτικου αγώνα με τον Πολύστρατο, Θανάση Ορφανό, με ρίψη πέτρας, η οποία βρήκε τον τελευταίο στη μέση.

 Το Φύλλο Αγώνα, το οποίο συνέταξε ο διαιτητής Σπύρος Τσέτσος, αναφέρει τα εξής:

«Στο 36’ του αγώνα κι ενώ το σκορ σε εκείνη τη χρονική στιγμή ήταν 1-0 υπέρ των γηπεδούχων, φίλαθλος της ομάδας Αγ. Γεώργιος Μαλώνας, ο οποίος βρισκόταν στην εξέδρα πίσω από τον β’ βοηθό, πέταξε πέτρα προς το μέρος του, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει στην πλάτη χαμηλά και αριστερά.

Διέκοψα προσωρινά το παιχνίδι και κατευθυνθήκαμε στα αποδυτήρια. Μετά από 5 λεπτά και αφού έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις κι εφόσον ο β’ βοηθός δεν έφερε κάποιον τραυματισμό, συνέχισα κανονικά τον αγώνα». 

Η απόφαση του διαιτητή και των βοηθών του να μη διακόψουν το παιχνίδι οριστικά και να  επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του σωματείου των Λαέρμων, το οποίο διαμαρτυρήθηκε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, ωστόσο όπως σημείωσαν, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στον ΣΔΠΔ, οι παράγοντες της διαιτησίας, από τη στιγμή που δεν σημειώθηκε τραυματισμός, η απόφαση για την επανέναρξη του ματς ήταν απολύτως ορθή.

Πρόβλημα δεν είδε ούτε ο παρατηρητής διαιτησίας Νίκος Σακελλαρίδης, «ακυρώνοντας» με τον τρόπο του τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Πολύστρατου για τη συνολική αντιμετώπιση της ομάδας τους από τη διαιτησία.

Όπως υποστήριξαν, το τρίο φοβήθηκε μετά τη φάση του 36’ και ευνόησε τους γηπεδούχους, «χαρίζοντας» κάρτες, ανακόπτοντας αναίτια τετ α τετ για χέρι και μη καταλογίζοντας πέναλτι κι ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 1-1. Επιπλέον, ισχυρίστηκαν πως τα δύο από τα τρία γκολ του «Αγίου» σημειώθηκαν από θέση οφσάιντ.