Οι τραπεζικοί έπαιξαν μπριτζ στη Ρόδο

Μια πολύ ενδιαφέρουσα διοργάνωση αγώνα μπριτζ πραγματοποιήθηκε στο νησί μας τις προηγούμενες μέρες.

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Τράπεζας της Ελλάδος διοργάνωσε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κεντρικών Τραπεζών στο Μπριτζ από  12 έως 15 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Rodos Palace. To εν λόγω Πρωτάθλημα εντάσσεται στο πλαίσιο του εργασιακού αθλητισμού, ο οποίος στις Κεντρικές Τράπεζες των χωρών της Ευρωζώνης υφίσταται εδώ και 40 χρόνια.

Την Οργανωτική Επιτροπή αποτελούσαν εκ μέρους του Συλλόγου Υπαλλήλων της Τράπεζας της Ελλάδος η Ελένη Τσαγκαροπούλου, ο Δημήτρης Χρονόπουλος και ο Στέλιος Χαϊδούτης. Ο συγκεκριμένος αγώνας έγινε με την υποστήριξη του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου  και τον διεύθυναν οι Μανώλης Ράμος, Λάζαρος Τσελεπής και Αχιλλέας Τσάβαλος, όλοι μέλη του ΟΑΜΡ.

Μάλιστα συμμετείχαν 14 ομάδες με συνολικά 64 παίκτες,  οι οποίοι είναι στελέχη/υπάλληλοι των Κεντρικών τραπεζών της Ευρωζώνης.   

Μετά από τον διήμερο αγώνα, νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της Ιταλίας 1, με την  κατάταξη να έχει όπως παρακάτω: 

1.      ITAΛΙΑ 1

2.      ΑΓΓΛΙΑ 1 

3.      ΝΟΡΒΗΓΙΑ 1

4.      BEΛΓΙΟ 2

5.      ΒΕΛΓΙΟ 1

6.      NOΡΒΗΓΙΑ 2

7.      ITAΛΙΑ 2

8.      ΓΑΛΛΙΑ 1

9.      ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 

10.      ΕΛΛΑΔΑ 

11.      ΓΑΛΛΙΑ 2

12.      ΑΓΓΛΙΑ 2

13.      BANK FOR INTERNATIONAL SETTLEMENTS (BIS)

14.      ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

Τα έπαθλα στους νικητές απονεμήθηκαν κατά τη διάρκεια του Gala Dinner στο Rodos Palace.  Οι φιλοξενούμενοι,  πολλοί από τους οποίους με τις/τους συνοδούς τους έμειναν στο νησί περισσότερες από τις ημέρες του αγώνα,  ξεναγήθηκαν στην Παλιά Πόλη,  γεύτηκαν την ελληνική κουζίνα και απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα του νησιού μας.

Έφυγαν κατενθουσιασμένοι από την άρτια και επαγγελματική διεξαγωγή του αγώνα και έδωσαν την υπόσχεση ότι θα ξανάρθουν, είτε γι’ αγώνες είτε για διακοπές.  

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΜΠΡΙΤΖ ΣΤΟΝ ΟΑΜΡ

Εν τω μεταξύ, την Τρίτη, 23 Οκτωβρίου, ξεκίνησαν στον Όμιλο Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου τα μαθήματα για αρχάριους. Οι υποψήφιοι αθλητές ξεκινούν από το πρώτο κιόλας μάθημα να παίζουν και να μπαίνουν και πρακτικά στον κόσμο του μπριτζ. Τα μαθήματα, που θα συνδυάζουν κάθε φορά θεωρία και πρακτική, θα γίνονται κάθε Τρίτη από τις 7 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ στις εγκαταστάσεις του ΟΑΜΡ στο ξενοδοχείο SEMIRAMIS. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κύριο Τσελεπή Λάζαρο στο τηλέφωνο 6944513413.