Στην «αντεπίθεση» ο Άγιος Γεώργιος

Επιστολή απάντηση με αφορμή τις δηλώσεις του προπονητή του Πολύστρατου, Γιώργου Αγγελάκη, εξέδωσε η διοίκηση του Αγίου Γεωργίου, όπου η ομάδα της Μαλώνας την προηγούμενη Κυριακή στην πρεμιέρα της Β’ κατηγορίας, νίκησε την ομάδα των Λαέρμωνμε 3-1. Τι αναφέρει η επιστολή:

Η διοίκηση του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας σχετικά με το νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας κόντρα στον Πολύστρατο και τις δηλώσεις του προπονητή της αντίπαλης ομάδας κ. Αγγελάκη έχει να δηλώσει τα εξής:

Η νίκη μας ήταν πέρα για πέρα δίκαιη και αυτό άλλωστε το παραδέχθηκε όλος ο φίλαθλος κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο. Έχουμε εμπιστοσύνη στο αρμόδιο όργανο διαιτησίας και πιστεύουμε πως κανείς δεν μπορεί να κρίνει το έργο του, σχετικά με το αν οι διαιτητές ήταν κουρασμένοι ή όχι.

Παράλληλα θα θέλαμε να τονίσουμε πως η ομάδα μας ποτέ δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα και φιλοξενεί με τις καλύτερες συνθήκες στην έδρα της όλες τις αποστολές των αντίπαλων ομάδων, καθώς και τους διαιτητές.

Όσον αφορά το μεμονομένο περιστατικό της μικρής διακοπής, το καταδικάζουμε και υποσχόμαστε πως δεν θα συμβεί κάτι ανάλογο στο μέλλον.

Οι διαιτητές που κρίνουν για την έκβαση κάθε αναμέτρησης, ολοκλήρωσαν το παιχνίδι χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και η ομάδα μας πήρε τη νίκη δίκαια μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο σωματείο του Πολύστρατου Λαέρμων και σε όλες τις ομάδες να έχουν ένα καλό πρωτάθλημα με υγεία.