Συνάντηση στο δημαρχείο για τα προβλήματα των χωριών

Συνάντηση με τους Αντιδημάρχους που έχουν επιφορτιστεί με τις αρμοδιότητες του Συντονιστή σε δημοτικές ενότητες, είχε χθες ο Δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος.

 

Συγκεκριμένα, αργά το μεσημέρι, στο γραφείο του, ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τους Αντιδημάρχους που έχουν επιφορτιστεί και με τις αρμοδιότητες της Ανταπόκρισης στον Πολίτη σε δημοτικές ενότητες και συγκεκριμένα: Μιχάλη Παλαιολόγου (δ.ε. Λινδίων και Νότιας Ρόδου), Αγαπητό Πάλλα (δ.ε. Καμείρου και Αταβύρου), Γιώργο Πόκκια (δ.ε. Καλυθιών, Αφάντου και Αρχαγγέλου) και Δημήτρη Τσίκκη (δ.ε. Ιαλυσού και Πεταλούδων).


Πρόκειται για μία συνάντηση που έχει καθιερώσει ο Δήμαρχος να γίνεται κάθε μήνα ή κάθε δεκαπέντε ημέρες από τότε που ανέθεσε τις αρμοδιότητες αυτές, στις αρχές του έτους.


Σύμφωνα με πληροφορίες, αντικείμενο της χθεσινής σύσκεψης ήταν η καλύτερη δυνατή συνεργασία τόσο μεταξύ των Συντονιστών όσο και των ιδίων με τους Προέδρους των κοινοτήτων. Αυτό κυρίως έχει να κάνει τόσο με τη μετακίνηση οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου από τη μία ενότητα στην άλλη όσο και με τη μετάβαση υπηρεσιακών όπου χρειάζεται.


Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δήμαρχος τόνισε προς όλους ότι θα πρέπει να συνεργάζονται  μεταξύ τους αλλά και με τους Προέδρους, θέλοντας προφανώς…να προλάβει φαινόμενα του παρελθόντος, όταν στο Διοικητικό Σχήμα του Δήμου υπήρχαν και χωρικοί Αντιδήμαρχοι.