Ταινία γυρίζεται στη Νίσυρο

Ταινία γυρίζεται στη Νίσυρο

Ταινία γυρίζεται στη Νίσυρο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1070 ΦΟΡΕΣ

Πρόκειται για ελληνοϊσπανική παραγωγή με πρωταγωνίστρια την Emma Suarez

Ιδανικό σκηνικό για τα γυρίσματα ταινίας με διάσημους Ευρωπαίους συντελεστές αποτελεί η Νίσυρος και πώς θα μπορούσε να ήταν αλλιώς αφού ο τίτλος της είναι…«Ηφαίστειο»!

Σύμφωνα με το www.elculture.gr , πρόκειται για μία ισπανό-ελληνική συμπαραγωγή η οποία θα πραγματοποιήσει γυρίσματα και στην Κω, την Αθήνα και το Μπιλμπάο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως, παρουσιάζουν και οι συντελεστές καθώς το «Ηφαίστειο» (Sumendia) είναι η νέα μεγάλη μήκους ταινία του βραβευμένου Ισπανού σκηνοθέτη Miguel Ángel Jiménez ενώ πρωταγωνιστούν η γνωστή και στη χώρα μας Ισπανίδα σταρ Emma Suárez (σ.σ. η Julieta της ομώνυμης τελευταίας ταινίας του Almodόvar) και o Ακύλλας Καραζήσης.


Η ταινία υποστηρίζεται από τη Κυβέρνηση των Βάσκων, το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, το Eurimages και το ETB και είναι μια από τις πρώτες που κάνει χρήση του cash rebate, του προγράμματος επιστροφής επένδυσης που ανακοίνωσε λίγους μήνες πριν το ΕΚΟΜΕ. Είναι παραγωγή της Kinoskopik Film Produktion SL και της Heretic.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα αναφέρει ακόμα ότι η ταινία είναι εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα αφού ο ίδιος ο Jiménez πέρασε ένα διάστημα στη Νίσυρο μετά το θάνατο της μητέρας του από καρκίνο το 2013.

Η υπόθεση
Έχοντας πρόσφατα βρεθεί αντιμέτωπη με συνταρακτικές ειδήσεις για την υγεία της, η Μαρία, μια πενηνταπεντάχρονη γυναίκα από το Μπιλμπάο, κάνει ένα τελευταίο ταξίδι στην Ελλάδα με τις καλύτερές της φίλες.

Παρότι η συνθήκη δεν είναι ιδανική, οι τρεις τους είναι αποφασισμένες να περάσουν καλά. Θέλοντας να αποφύγουν τα τουριστικά κλισέ, αλλάζουν τελευταία στιγμή τα σχέδιά τους και καταλήγουν στη Νίσυρο.

Εκεί, η Μαρία θα βρει ομορφιά, γαλήνη και τελικά τον αληθινό έρωτα στο πρόσωπο του Στέφανου. Πολύ σύντομα θα κληθεί να αποφασίσει αν θα επιστρέψει στην οικογένειά της στην Ισπανία ή αν θα συνεχίσει τη ζωή της στο νησί μαζί του.

Διαβάστε ακόμη

Αποτροπιασμός Νικητιάδη στη Βουλή για τα όσα ακούγονται για το μουσείο στη Νίσυρο

Νικητιάδης για την υπόθεση αρχαιοφύλακα Νισύρου: «Να μην μείνει κλειστό το μουσείο» – Μενδώνη: «Έχουν ήδη δοθεί οι εντολές»

Νίσυρος: Νέες καταγγελίες για τη δράση του αρχαιοφύλακα

Χρ. Κορωναίος, δήμαρχος Νισύρου: Προτεραιότητα όλων να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και να αναδειχθεί η αλήθεια των γεγονότων

Χιλιάδες κιλά υλικού απέστειλε για ανακύκλωση ο δήμος Νισύρου

Επιτυχία Νισύριων μαθητών σε πανελλήνιο μαθηματικό διαγωνισμό

O δήμος Νισύρου ιδρυτικό μέλος του "Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων"

Επίσκεψη του υφυπουργού Ναυτιλίας στη Νίσυρο για τον εορτασμό της 76ης Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα