Στο ρελαντί και με τη σκέψη στη Ρόδο η Κατταβιά

Καρακόνερο

 Οι σκοπιμότητες έμειναν στα αποδυτήρια, οι περισσότεροι από τους βασικούς του Αγίου Ισιδώρου (ήταν τυπικά γηπεδούχος) και της Κατταβιάς στον πάγκο, οι αρκετοί νεαροί που χρησιμοποιήθηκαν είχαν κέφια και το αποτέλεσμα ήταν οι λιγοστοί φίλαθλοι, που αψήφισαν τον κακό καιρό και πήγαν τη βόλτα τους στο Καρακόνερο, να παρακολουθήσουν ένα συμπαθητικό παιχνίδι με αξιοπρεπή ρυθμό και αρκετές ενδιαφέρουσες φάσεις. Η πιο έμπειρη και έτοιμη Κατταβιά ήταν  καλύτερη και πήρε τη νίκη-πρόκριση στην 3η φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου με 3-0, με τον Άγιο Ισίδωρο να καταβάλλει μία φιλότιμη προσπάθεια και να καταγράφει τις δικές του καλές στιγμές.

 Το σκορ άνοιξε στο 20’ ο Νασόπουλος, ο οποίος μετουσίωσε σε γκολ , με πλασέ από κοντά, το παράλληλο γύρισμα του Φιλιππάκου από τα αριστερά. Δώδεκα λεπτά αργότερα έγινε το 0-2, ως αποτέλεσμα της σέντρας του Κονόμη και της κεφαλιάς του Κουλιμπαλί, ενώ το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 74’, με έξοχο μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Κονόμη.

 Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κάζας, με βοηθούς τους Ορφανό και Αυγενικού Α.

Οι συνθέσεις:

Άγιος Ισίδωρος

Στεφανάκης, Βάλλας, Παπαπαναγιώτου, Δημητράκης, Αναστασάς, Κωνσταντινίδης (46’ Κώτσος), Διακοηλίας (61’ Σάββενας), Μαραγκάκης, Θεοδωρίδης, Διακοπαρασκευάς (51’ Βονάκης), Γεωργαλλής

Κατταβιά

 Θαρρενάκης, Πετρίδης, Κιλασίν Κ., Καψαλάκης, Αντωνιάδης, Σαλαμαστράκης (66’ Κουμπιάδης), Παραστατίδης, Κουλιμπαλί, Κονόμη, Φιλιππάκος, Νασόπουλος (46’ Κούτσι)