Πώς να καταστρέψετε τη ζωή σας, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Η παράσταση που τόσο πολύ αγάπησε το κοινό και η κριτική επιστρέφει για 3η χρονιά στην Αθήνα αλλά ταυτόχρονα ξεκινά το ταξίδι  της ανά την Ελλάδα με αρχή το Δημοτικό Θέατρο της Ρόδου στις 16 και 17 Νοεμβριου 2018 στις 21,15.

Η παράσταση έρχεται στην Ρόδο υπό την αιγίδα της Θεατρικής ομάδας ΠΡΑΞΙΣ που γράφει τη δική της διαδρομή στα πολιτιστικά δρώμενα της Ρόδου για πάνω από 20 χρόνια.

Η παράσταση είναι ένα απολαυστικό ταξίδι στον αντρικό τρόπο σκέψης, μια ξεκαρδιστική διαδρομή στην ψυχοσύνθεση του συγχρόνου άντρα και στον τρόπο που διαχειρίζεται τα αισθήματα του.

Ο Γιώργος είναι ένας σημερινός άντρας που επιτέλους βρίσκει την γυναίκα των ονείρων του. Μετά από πολλές περιπέτειές καταφέρνει να είναι μαζί της και την στιγμή που πρέπει να κάνει το μεγάλο βήμα από μια λάθος στροφή του μυαλού τα τινάζει όλα στον αέρα… Πλέον πρέπει να αντιμετωπίσει το χαμό που δημιούργησε …

Το χιούμορ και η συγκίνηση εναλλάσσονται με κινηματογραφικούς ρυθμούς μιας που οι αναφορές του ήρωα είναι κινηματογραφικές και οι ρυθμοί  στην παράσταση που έχει στήσει η Βασιλική Ανδριτσου είναι κινηματογραφικοί. Οι μουσικές επιλογές και το set up της παραστάσεις δανείζοντες επίσης από το σινεμά. Άλλωστε ο υπότιτλος , δανειζόμενος μια σκέψη του ήρωα είναι : Αν η ζωή σου ήταν ταινία , ποια θα ήθελες να ήταν;


Σκηνοθεσία: Βασιλική Ανδρίτσου

Ερμηνεία: Γιώργος Ηλιόπουλος

Βοηθός σκηνοθέτη: Μαριλού Κατσαφάδου

Γραφιστικά: Θοδωρής Σαράφης

Παραστάσεις: 16 και 17 Νοεμβρίου 2018 στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου