Νέα επιτυχία στο Εθνικό Πρωτάθλημα για την Βικτώρια Παπαδοπούλου

Άλλη μια επιτυχία για το ροδιακό τένις και τη Βικτώρια Παπαδοπούλου που κατέκτησε την 1η θέση στο Εθνικό πρωτάθλημα Ε2, οι αγώνες του οποίου ολοκληρώθηκαν προχθές στο Χαϊδάρι.

Η τενίστρια του ΡΟΑ με σκορ 2-0 στα σετ επικράτησε της Πετροπούλου του «Αττικού Ηλίου» στον τελικό.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν ακόμα οι Ηλίας Πανάγος, Μάρκος Πρεντιτς και  Γιάννης  Τσιγάρος με συνοδό τον τεχνικό διευθυντή του ΡΟΑ, Φώτη Βαζαίο.

Η διοίκηση του Ροδιακού Ομίλου φαίνεται ιδιαίτερα ευχαριστημένη από τα αποτελέσματα των αθλητών του, καθώς ο Ηλίας Πανάγος έπαιξε τένις υψηλών επιδόσεων με αθλητές επιπέδου λόγω κλήρωσης, ενώ ο Μάρκος Πρέντιτς, κάνοντας δυο νίκες στα προκριματικά, κατάφερε να μπει στο κυρίως ταμπλό της κατηγορίας των 14 ετών.

Ο Γιάννης Τσιγάρος στη δύσκολη κατηγορία των 16 ετών, κατάφερε να φθάσει στα διπλά στους ημιτελικούς, αλλά αρκέστηκε στη βαθμολογία της τετράδας καθώς έπρεπε να επιστρέψει στη Ρόδο αφού οι καθυστερήσεις λόγω βροχής ανέτρεψαν το πρόγραμμα.

Η επιτυχία της Βικτώριας Παπαδόπουλου εμψυχώνει όλο το ανθρώπινο δυναμικό του ΡΟΑ ενώ το προπονητικό team ετοιμάζει το αναπτυξιακό πρόγραμμα καθώς το «νέο αίμα» δίνει συνεχώς υποσχέσεις για το μέλλον.

Αξίζει ν’ αναφερθεί πως ο Δανιήλ Μανέτας παίζοντας στην κατηγορία κάτω των 12 ετών στη Σούδα της Κρήτης, έκανε νίκη στο κυρίως ταμπλό φθάνοντας στους 16 της διοργάνωσης.