Το «ευχαριστώ» του Έλαφου στον Δήμο Σύμης

Εδώ και τέσσερα χρόνια η Ανάβαση Πανορμίτη είναι ένας από τους αγώνες που στηρίζεται από αρκετά σωματεία και οι αθλητές τους χαίρονται να συμμετέχουν σ’ αυτόν μέσα στον Οκτώβρη. 

Ο Έλαφος ξεκίνησε την προσπάθεια σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ιερά Μονή Πανορμίτη και τον Δήμο Σύμης, ώστε όσο γίνεται περισσότεροι ποδηλάτες να ταξιδεύουν για τη συμμετοχή και να φιλοξενούνται στο μοναστήρι. 

Και φέτος η παρουσία ήταν μεγάλη, αρκεί ν’ αναφερθεί ότι η αποστολή από τη Ρόδο, αθλητές και συνοδοί, ήταν περίπου 200 άτομα. Οι παράγοντες του συλλόγου θέλουν ο αγώνας αυτός να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια κάθε φθινόπωρο, σε υπέροχες διαδρομές στη Σύμη, συνδυάζοντας οι συμμετέχοντες το ταξίδι με την αγωνιστική παρουσία σ’ ένα από τα ωραιότερα νησιά μας. 

Ο διοργανωτής Έλαφος με μια συμβολική κίνηση απένειμε διά του εκπροσώπου του, Βαλάντη Παπανικολάου, ειδική πλακέτα στον δήμαρχο Σύμης, Λευτέρη Παπακαλοδούκα ως ένα «ευχαριστώ» για τη συνεργασία. 
Πλακέτα δόθηκε και στον εκπρόσωπο της Ιεράς Μονής Πανορμίτη, ενώ το ίδιο πρόκειται να γίνει και με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο.