Διαγόρας: «Ηλεκτροσόκ» με  παραίτηση Παντέλη

Συνήθως μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα σε μια ομάδα, χρειάζεται ένα «ηλεκτροσόκ» όπως  χαρακτηριστικά αναφέρεται στο ποδόσφαιρο για να ξαναπάρει τον δρόμο της. Το 1-1  με την Νίκη Τραγανού, δεν ήταν το καλύτερο δυνατό για τον Διαγόρα και μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα ουραγό, άκρως ερασιτεχνική, όπως ήταν η χθεσινή αντίπαλος.

Το «ηλεκτροσόκ» το δημιούργησε αμέσως μετά τη χθεσινή «γκέλα» της ομάδας, ο προπονητής της, Νίκος Παντέλης. Ο τεχνικός των «κυανερύθρων» αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στ’ αποδυτήρια της ομάδας, απευθυνόμενος σε όλους τους ποδοσφαιριστές του αλλά και τους συνεργάτες του και τους εκπροσώπους της Διοίκησης, ανακοίνωσε την παραίτησή του δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση της Διοίκησης του συλλόγου. Στο σημείο αυτό πιστεύω πως κάτι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα. Σε τέτοιες περιπτώσεις την ευθύνη αναλαμβάνει ο προπονητής. Κι επειδή  έχω μάθει στη ζωή μου να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, γι’ αυτό το λόγο σας ανακοινώνω πως παραιτούμαι».

Ο Νίκος Παντέλης δεχόταν χθες το απόγευμα πιέσεις, να μην εμμείνει στην απόφασή του, ενώ για την παραίτησή του θα αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας.