Έτοιμος να ανταποδώσει ο κόσμος του Ηρακλή Μαριτσών

Η χαρά που πήραν το περασμένο Σάββατο οι φίλοι του Ηρακλή στο Δημοτικό Στάδιο ήταν μοναδική και η στιγμή της πρώτης ανταπόδοσης βρίσκεται προ των πυλών. 

Το ντέρμπι γειτόνων με τον Κλεάνθη ούτως ή άλλως εξιτάρει διαχρονικά, ήρθε και το περασμένο Σάββατο το σπουδαίο «διπλό» , οπότε η προσδοκία της διοίκησης, του προπονητή και των ποδοσφαιριστών για ένα γήπεδο που θα σφύζει από κόσμο και θα πάλλεται από ενθουσιασμό, είναι απόλυτα δικαιολογημένη. 

Ο Κώστας Πάττας περιμένει την εξαιρετική ψυχολογία, όπως και τη δουλειά που έγινε μεσοβδόμαδα, να μετουσιωθούν σε μία εμφάνιση αντάξια των πραγματικών δυνατοτήτων της ομάδας του και ο Ηρακλής να πείσει πως το κατόρθωμά του στο ματς με τη Ρόδο δεν ήρθε τυχαία. 

Ο τεχνικός των Μαριτσενών δεν περίμενε τη χθεσινή τελευταία προπόνηση για να μάθει τους απόντες του. Ο Κώστας Παπακωνσταντής πονάει στο γόνατο και την προσεχή Τρίτη θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, ο Αλέξανδρος Παγκράτης θα βρίσκεται εκτός Ρόδου στο πλαίσιο προγραμματισμένου ταξιδιού, ενώ από τραυματισμό συνεχίζει να ταλαιπωρείται ο νεαρός Πίσκαπας.