Δύο μεταγραφές ακόμα για τον Κλεάνθη

Καρπούς απέδωσε η επίμονη προσπάθεια των ανθρώπων του Κλεάνθη να ενισχύσουν, έστω και στην τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου, το σοβαρά πληγωμένο από τις απανωτές ατυχίες ρόστερ της ομάδας. 

 Μετά τον έμπειρο αμυντικό Γιάννη Καλημέρη, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο, ωστόσο θα χρειαστεί τον χρόνο του προκειμένου να αποκτήσει ρυθμό και να προστεθεί στις επιλογές του Ανδρέα Σταύρου, οι Παραδεισιώτες απέκτησαν τον 25χρονο μεσοεπιθετικό Μιχάλη Καβουκλή και τον 22χρονο μέσο Νεκτάριο Ζούλη. 

Ο πρώτος επιστρέφει στον Κλεάνθη μετά το πέρασμά του από τον Ακουσίλαο, τον Δαμάγητο και τη Δήμητρα, ενώ ο δεύτερος «συστήθηκε» στο ποδοσφαιρικό κοινό του νησιού το καλοκαίρι του 2017 (τον έφεραν επαγγελματικοί λόγοι), ως ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Λάρδου. 

Τα ονόματα των τελευταίων δύο είναι πιθανό να αναγράφονται στο Φύλλο Αγώνα του αυριανό εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ηρακλή Μαριτσών, όπως και αυτό του Μιχάλη Ατσίδη, ο οποίος επέτρεψε από το εξωτερικό και προπονήθηκε, αν και φέρεται να ενημέρωσε για την πραγματοποίηση ενός ακόμα ταξιδιού στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. 

Εκτός παραμένουν οι τραυματίες Μανώλης Ευγενικός και Νίκος Κρομμύδας, ο Γιάννης Κορκίδας δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ο Σάββας Μπαούρης θα βρίσκεται μεν στην αποστολή, ωστόσο δύσκολα θα ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα  λόγω του προβλήματος που τον ταλαιπώρησε τον τελευταίο καιρό (λαγονοψοΐτης), ενώ ο Σταμάτης Χαριτάκης γυμνάστηκε και έδειξε έτοιμος.