Τη Δευτέρα ανακοινώνει  την υποψηφιότητά του ο Μανώλης Γλυνός

Από τη Λίνδο, θα ξεκινήσει την μάχη για τις εκλογές της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο κ. Μανόλης Γλυνός.

Όπως επισήμως ανακοινώθηκε χθες (σ.σ. σχετικά είχε γράψει τις προηγούμενες μέρες η Ροδιακή) ο κ. Γλυνός θα προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις την προσεχή Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του πνευματικού κέντρου Ι. Γ. Ζίγδης.


Όπως επισημαίνεται στην πρόσκληση, θα υπάρξει “ανακοίνωση μιας σημαντικής πρωτοβουλίας που αφορά το μέλλον του νησιού μας”.


Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο κ. Γλυνός, θα ανακοινώσει την απόφασή του να ηγηθεί συνδυασμού για την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.


Πιθανολογείται ότι θα επισημάνει ιδιαιτέρως τον υπερκομματικό χαρακτήρα του συνδυασμού του, αφού όπως τόνιζαν συνεργάτες του, η υποψηφιότητά του απευθύνεται στην κοινωνία.


Την προηγούμενη εβδομάδα, ο κ. Γλυνός, είχε σειρά επαφών τόσο στα Δωδεκάνησα, όσο και στις Κυκλάδες, στο πλαίσιο των διεργασιών, οι οποίες θα συνεχιστούν και το προσεχές χρονικό διάστημα.


Από τη Λίνδο, αναμένεται ότι ο κ. Γλυνός, θα δώσει το στίγμα της παράταξής του, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα, πιθανολογείται να δημοσιοποιήσει τις θέσεις και τις προτάσεις του για τα ζητήματα που απασχολούν το Νότιο Αιγαίο.


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και το ποιοί θα πλαισιώσουν τον κ. Γλυνό, αφού όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα έχουν υπάρξει διάφορες πληροφορίες.


Σύμφωνα με πληροφορίες, επέλεξε τη Λίνδο για την πρώτη του εκδήλωση, λόγω οικογενειακών δεσμών αφενός και για να τιμήσει τον δωδεκανήσιο πολιτικό Γιάννη Ζίγδη.