Κατταβιά: Δίχως άγχος και με τον Πάπα παρόντα

Στη Ρόδο προτιμούν να αφήσουν την πίεση για την κατάκτηση του αποτελέσματος ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της Κατταβιάς, οι οποίοι ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασίας τους για το αυριανό ματς της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries χωρίς απρόοπτα της τελευταίας στιγμής. 

Το προχθεσινό παιχνίδι κυπέλλου με τον Άγιο Ισίδωρο δεν πρόσθεσε κόπωση, καθώς οι περισσότεροι από τους βασικούς είτε έμειναν εκτός, είτε κατέγραψαν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.

Τα προβλήματα περιορίζονται στον δεξιό οπισθοφύλακα Αλέξανδρο Δράμη, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό και θα προφυλαχθεί και στον επιθετικό Μανώλη Ντούπη, που θα δοκιμάσει την ετοιμότητά του λίγη ώρα πριν από την πρώτη σέντρα του αυριανού αγώνα.

Σημειώνεται, πως στη διάθεση του Μανώλη Φραντζή επανέρχεται ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Βίκτωρας Πάπα, ο οποίος εξέτισε την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών αποκλεισμού που του είχε επιβληθεί για την αποβολή του από το ματς με την ΑΕ Κω, τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.