Πλήρης και με καλή ψυχολογία ο Ευκλής

Με τους καλύτερους «οιωνούς» ξεκίνησε η αγωνιστική σεζόν για τον Ευκλή, που στην πρεμιέρα της β’ κατηγορίας στον β’ όμιλο, νίκησε εντός έδρας τον Άγιο Ισίδωρο με 1-0, ενώ μια εβδομάδα νωρίτερα είχε κερδίσει για την πρώτη φάση του κυπέλλου τη Χάλκη με 4-0 εκτός έδρας. 

Η ομάδα της Σορωνής δεν έχει υψηλές βλέψεις, κι αυτός είναι ο λόγος που έχουν προωθηθεί αρκετοί νεαροί παίκτες από την εφηβική ομάδα. Στόχος είναι η δημιουργία ενός συνόλου που θα μπορεί να παίξει σωστό ποδόσφαιρο και αποκομίζοντας τις απαραίτητες εμπιρίες, μελλοντικά να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Τώρα η ομάδα του Γιώργου Ξύπα, καλείται τη 2η αγωνιστική να αντιμετωπίσει τον Πολύστρατο εκτός έδρας και πιο συγκεκριμένα μεθαύριο Κυριακή στις 4 μ.μ. στο Καρακόνερο.

Θα έχει στη διάθεσή του όλους τους  παίκτες  που είναι διαθέσιμοι, καθώς επέστρεψε και ο νεαρός Φλάγκος που ξεπέρασε το τραύμα του. 

Οι μόνοι που απομένουν να ενσωματωθούν με την ομάδα, είναι οι Μιχάλης Πατάκας και Γιώργος Κρομμύδας, που απέχουν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και δεν παρακολούθησαν καθόλου την προετοιμασία.

Ο πρώτος αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα από την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ ο δεύτερος σε δύο εβδομάδες.

Ο τεχνικός των «πράσινων» τέτοια προβλήματα αντιμετώπισε και καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και πριν λίγο διάστημα κατόρθωσε να έχει τους περισσότερους στη διάθεσή του.