«Καρέ» απουσιών στη Λάρδο

Ως μία καλή προπόνηση για όσους είχαν τη δυνατότητα να δώσουν το "παρών" στο γήπεδο των Καλυθιών (οι απουσίες, λόγω δουλειών, ήταν αρκετές) αντιμετώπισαν στον Ηρακλή Λάρδου το προχθεσινό παιχνίδι κυπέλλου με τον Απόλλωνα.

 Προσδοκίες πρόκρισης ούτως ή άλλως δεν υπήρχαν κόντρα σ’ έναν ποιοτικό αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας και η σκέψη του Γιώργου Σταυριανού ήταν εξ αρχής προσανατολισμένη στο Κυριακάτικο παιχνίδι της Μαλώνας με τον Εθνικό, το πρώτο του Ηρακλή στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας (την πρώτη αγωνιστική είχε ρεπό).

 Ο τεχνικός των Λαρδιακών έχει να απαντήσει σε τέσσερα σημαντικά προβλήματα, καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες αμυντικούς Αλέξανδρο Καπιώτη και Γιάννη Χρυσαφίνη (έπαθε ζημιά στο γόνατο στην προθέρμανση του αγώνα των Καλυθιών), όπως και τον ανέτοιμο Αλέξανδρο Πασιαλή, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του επιθετικού Μανώλη Χαρίτου.

 Υπενθυμίζεται, πως ο Ηρακλής «κουβαλάει» από πέρσι ποινή τριών αγωνιστικών αποκλεισμού της έδρας του. Στο παιχνίδι της Κυριακής θα εκτίσει τη δεύτερη εξ αυτών.